سلام ALIEN جان... چه عجب از اینورانقل قول:
یه مدت نمی تونستم بیام اینجا
چرا؟
نمی دونم هز کار می کردم نمی شد
یه مدت مینوشت که ف یلتر است
آهان!! فیلتر بود برات!!
ببین احتمالا از آدرس pcnetwork.ir استفاده میکردی... که فیله!! باید از آدرس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] استفاده کنی
سلام دویل جان...نقل قول:
در مورد استان تیغش هم فکر میکنم هر چی از فاصله بیشتری باشه و به قول دوستان قشنگ ول داده باشی که هیرو بخواد فرار کنه اما بخوره مدش بیشتر میشه اینو تجربی گفتم.
دقیقا... نکته ی خیلی خوبی بود که من یادم رفته بود بگم! تا 5 ثانیه هم استان میشه... یعنی هر چی دورتر بشه ازت بیشتر استان میشه.
اختیار دارید!! تو خیلی پوزیشنها ووید بدون اسپلش معنی نمیده... اونم نه یکی! بلکه دو تا اسپلش! مثلا فکر کنید تینی تو روبروتون باشه! خوب وقتی کرنوسفر میندازید، اگه 2 تا اسپلش داشته باشید بدون اینکه تینی رو اتک کنید میکشیدش... تو همون کورنو اینجوری مولتی کیل میگیرن ملت!!نقل قول:
مثلا با وید تا حالا تو هیچ ریپلی ندیدم واسش اسپلش برن ولی یه بار که واسش بری میفهمی چیه
اگه میخوای وایرلس بگیری مطمئن بشو پینگش خیلی بد نباشه... سرعت 92 برای بازی کافیه، به شرطیکه پینگت خوب باشهنقل قول:
من میخوام یه وایرلس بگیرم سرعتش 96kb هستش واسه gg جواب میده ؟
راستی musketeer جان کجای کرجی؟
کدوم گیم نت؟آدرسش ؟
من بجه ساسانیم... گیم نتمون هم ساسانی بود ولی الآن ترکوندنش!! الآن رفته هفت تیر گیم نتمون... دیگه مثل قدیم زیاد نمیرم... ولی اگه خواستی بیای قدمت رو چشم خودم و رفیقام!!!!!!!!!!!