RedSpoT (09-09-08)
حسین جان شوخی چیه.وای امروز یه بازی کریدم 2 به 3.من سول کیپر رفیقم هم دراگون نایت.اونام عنکبوت سوسک نکرولایت.بردیم.اول بازی که رفیقمون رو ....... بد بخت یه استان از سوسک میخورد.مرد(لول.خودتونو بذارین جاش بدبخت چه زجری کشید)اول بازی یه مانا بست بازی رو نگه داشت.ولی بعد یه آواتور بست.یه پاچوبی یه ماسک آف مدنس(دراگون دیگه باگ شد).منم یه سنگ یاشا پاچوبی رادیانس با کریتیکال.مردن دیگهوسطمون رو مگا کردن ولی بردیم.انقد حال داد.ولی دوتایی خیلی باگ شدن.فکر نمیکردم ببریم.
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
RedSpoT (09-09-08)
شدو جان من واقعا شرمندم!این آقای هحمدی نژاد .... به مملکت!ساعت 11:30 برق خونمون رفت.بازم شرمنده حیف شد
RedSpoT (09-09-08), roozking (18-07-09), shadow of fear (08-09-08)
نه بابا احمدینژادت ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeedcholang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا بهتر شد چون از اول لگ میزد این بازی
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
RedSpoT (09-09-08)
سلام به همه
اقا تو پوزیشن 5به 5 خفن شما با ترینت اول رفرش میرید یا رادیانس
توضیح اینکه تو تیم شما فقط شما استرنجی و دوتا اگیلیتیه خفنم هست
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
RedSpoT (09-09-08), shadow of fear (08-09-08)
سهراب جان، من باشم ریفرش میرم... البته به تیم روبرو هم مربوطه... مثلا اگه ناگا داشته باشن دیگه نمیشه زیاد به شیش ترینت تکیه کرد... و حداقل یکیش میس میره... ولی چون شما میگی تو پوزیشن هیروهای اتکر هستن، خوب استان بهتر جواب میده...
خیلی چاکریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان گل من:
آقا بستگیی داره مثلا اگه دیدی کاری با تو ندارن و راحت میتونی پول بخوری و یارای تو کم نمیارن رادیانس
ولی اگه تیم مقابل واقعا خوب بازی میکردن و تیم شما زیاد نمیتونه جلوشون واسه ریفرش
ولی من تو یه ریپلی که میدیدم پروتکتور ریفرشم داشت ولی یه مشکلی بود اونم اینکه تو درگیریها تیم مقابل اول همه اونو میترکوندن یه 6 هم نمیتونست بزنه ارث شیکر اول از فاصله دور استان میکرد بعد نوبت بقیه میشد که تو اینجور مواقع یا اویتار و یا بلینک خیلی واجبه
چاکر همه بروبچ
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
RedSpoT (09-09-08)
|
سلام چاکر آقا سهراب و محمد و شادو جان.خوبین؟؟؟3
به نظر من رادیانس.چون میتونی باهاش بازی رو نگه داری.پول در بیاری.کیل بگیری و ...
هیروهای اگیلیتیم آخر بازی چل میشن.که تا اون موقع اگه رادیانس داشته باشی.پول رفرشتم در اومده.تو درگیریای وسط بازی که عموما کسی هگز کاما نداره (حدود 30 دقیقه 40 درخت واقعا باگه)
حالا نظر بچه ها رو هم بدونیم.یا حق
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
بدون شک رفرش
نظرتون راجع به Moon Rider چیه؟!
شما روش از اول تا اخر بازی چی نصب میکنید؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به همه
از اونجایی که من هروی اصلیم تو بازی ترینت هست
این رو بر اپر تجربه میگم
تو بازی 5 به 5 که دو تا اتکر هست با توجه که ترینت هم هاید داره هم چشم برای دیدن و تو 6 ترینت 5 ثانیه استان میشن اکثر هروها البته بجز یه چند تا مثل تاید بهترین ایتم برای برد تیمی رفرش هست
باتشکر از همه
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
RedSpoT (09-09-08)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks