اگه 24ب بازی کنید که توش دگر اونطوری باشه تینی میزنه!یه بلینک می کنه بقل ویپر و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدیه سوال تخصصی : viper میزنه یا tiny ؟
ولی توی جدید دستش به وایپر نمی رسه!
سلااااااام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه مدت نیستم حال میکنیداااااااااااا ( یه سوال تخصصی : viper میزنه یا tiny ؟ ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی . ( اقایون این قسمت رو نخونین . چون خصوصیه ) . بمبل جون . مگه میشه نشناسمت ؟ اخه کی به جز تو اسم یوزر خودشو بمبل میزاره ؟ ( م. خروس ....... م. بمبی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارتوکس )
دوستووووووووووووووون دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما حاضریم واسه چهار چیز جون ناقابل رو بدیم . خدا ... وطن ... خونواده و رفیق.
اگه 24ب بازی کنید که توش دگر اونطوری باشه تینی میزنه!یه بلینک می کنه بقل ویپر و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدیه سوال تخصصی : viper میزنه یا tiny ؟
ولی توی جدید دستش به وایپر نمی رسه!
سلام به همگی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به نظر من هم ویپر راحت میزنه هم رنج داره که نمی ذاره تاینی پول بخوره هم با یه هود و لول 3دیگه مجیک تاینی خیلی کم اثر می کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این Lich عجب چیزیه....
یکی بگه رو Lich چی نصب کنم خوب بید؟!!! تو گیم نت دیدم طرف با Lich هر چی هیرو میومد رو یک به یک جم میکرد میکرد تو قوطیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سلام خوش اومدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RedSpoT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما واسه لیچ میتونی مکانیزم و اغانیم ببندی وبعد از اون ایتم پیشتپنهادیه من دگون هست که وقتی 6 میکنی اگه کسی زنده بود و داشت در میرفت با دگون بترکونیشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
RedSpoT (01-09-08)
مرسی....(عجب اسپمری ام اخه تنکس رو برا همین گزاشتن دیگه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه چیزی منظورت از مکانیزم Mekansm هستش؟
آخرین ویرایش توسط RedSpoT در تاریخ 01-09-08 انجام شده است
|
به نظر من لای این ایتم هایی که بچه هاگفتن یه رفرش هم ببندی خوبه.تو بازی گروهی جواب میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Farsi nemishe type konam ????????? mishe Join our forum http://crashgame.persiangig.ir/CrashGame%20Forums.html
آخرین ویرایش توسط SE7EN-1 در تاریخ 02-09-08 انجام شده است
همه چیز در باره دوتا آلستارز
http://www.crashgame.blogfa.com
فایتر جان کم کردن تاثیر مجیک ها برای وایپر خیلی خیلی کمه و خیلی این قسمت لولش به درد نمی خوره تینی با یه حرکت کلی دمیج بهش میده.
برای لیچ تمام ترکیبات cao cao تایید میشه + bloodstone چون لیچ زیاد کیل میگیره و آخر بازی به دردش می خوره این ترکیب.رفرش هم خیلی خوبه ولی بعد از این ترکیب ها
داشتیم 3 به 3 میزدیم من Lich رو برداشتم بازی کردیم و اول Axe جلوم بود تو line وسط چند بار کشتمش بعد جام با یکی عوض شد من رفتم پایین اون اومد بالا افتادم جلویه یه یارو عنکبوته که فکر کنم اسمش boodmother بود اصلا انگار نه انگار من مانا دارم مصرف میکنم هرچی میزدمش دمیج نمیخورد چراااااااااا؟ بعد اون فکر کنم از لول 6 شش استفاده میکرد سرعتمو میگرفت دمیج هم که نمیخورد در نتیجه میمردم(فقط Dagon رو هنوز نخریده بودم بودم)
آخرین ویرایش توسط RedSpoT در تاریخ 02-09-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks