اقایون سلام . منم نمیدونستم بازی تک به تک نباید روش مانوور بدیم اینجا . اوکی . واز همه شما بابت بحث ترکس رازور و کمکتون ممنونم . هر چند که من خودم از بازی تک به تک بیشتر خوشم میاد . نه اینکه از بازی گروهی بدم بیاد . نه . حتی حالی که بازی گروهی میده تک به تک نمیده ولی خوب من اینجوریم ( مونگولم میدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) .
ولی حالا که بحث ترکس سول هستش تو رو خدا من هم یه نظر بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شادو جان من به نظرت احترام میزارم ولی در نظر بیار سول 2 تا بشر ببنده با یه باتر فلای . وبا 2 غش 3 اللیونش از اون کوچه بشتی بیادو خفتت کنه . اونموقع من ترکس باشم میشینم گریه میکنم . ضمن اینکه لول 6 سول فراموش نشه و به نظر من مکمل لول 6 سول اینه که یه دونه داگون قرمز تو جیب بغلیت به عنوان برگ برنده بزاری ( مانا هم کم نمیاری با داگون قرمز ) مثلا ترکس بزنه هلت شما بشه 500 اونوقت سول بیاد 6 و داگون بزنه !!!!!! چی میشه ؟؟؟؟؟؟
البته این نظر منه و همه اینا به این مربوطه که سول دلار جمع کنه و اگر نه من هم میگم ترکس از رو سول رد میشه .
خیلی چاکریم حسین جان... ببین، فکر میکنی ترکس سول کیپر رو ببینه گریه میکنه؟! اول یه چند ثانیه اینجوری وای میسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعد اینجوری میکنه که سول بترسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعد یه چهار تا اتک به Bonus ول میده به هر کی خورد، خورد!! ایلاژنه که تابلو شده حالا هیچی... حالا ترکس یه قیافه ی خشن به خودش میگیره و بصورت جدی این بار اتک میکنه!! بعد سول کیپر داگونش رو برمیداره که بعد از شیش کردن بزندش تو صورت ترکس... چشمت روز بد نبینه!! ترکس سایلنس میکنه و درگیری به خوبی و خوشی با کشته شدن سول کیپر به پایان میرسه. البته اگه سول آیتماش خیلی بیشتر باشه دیگه به داگون و شیش و اینا نمیکشه!! ولی معمولا ترکسس یکی از بدتری کرم بریزاس و نمیزاره هیروی روبروش پول در بیاره...
سلام سلام سلام توجه توجه.ما اومديم(آخه ديگه به ما توجه نميشه lol)
محمد جان من گفتم پيشرفت اينجا ثعني پيشرفت سايت.خودم که پيشرفت نکردم.در اون موردم که گفتي ميدوني که نوکرت رقيب نداره.از همه ميبازه.انگار هوس کردي يه دست تک به تک باهام بزني.ولي به خودت فحش ميدي که چرا با من بازي کردي
آقا دراگون نايت و ويد هيروهاي خودمن.همه چيز تاييد ميشه اين دوتا همه رو ميزنن :d
نه خدايي تو مپ هاي جديد ديگه دراگون رقيبي نداره.ما فقط الآن با همون شيوه اي که گفتم تو بازي چند به چند جلوشو ميگيريم.ولي ويد خيلي ضعيف شده خدايي.محمد جان من که ديگه تا مجبور نشم ورش نميدارم.حالا شما اگه از تيني بردي ريپلي بذار ببينيم.با هر کي که يکم بازي بلد باشه.بعد باز روش کار ميکنم.
فعلا هيروهاي دراگون.امني نايت.اسليترين گارد تو بازي 3 به 3 تو تيم ما مد شدن.اگه ترکيبي جلو اينا بلدين بگين
البته با ويد گاو ليچ زديمشون.ولي دهنم سرويس شد.خيلي بازي خفني بود
يا حق
دویل جان، بنده صد در صد اول از همه مخلص شما هستم. اصلا من مخلص شخصی شما هستم داداش!!
خداییش این تفاهمی که ما تو هیرو انتخاب کردن داریم، بچه ها باید حالشو ببرن!! ووید که قبول دارم ضعیف شده.. ولی هنوز تو خیلی پوزیشن ها، آخر بازی رو تعیین میکنه. یادش بخیر، همیشه حذفش میکردم قبلا!! ولی الآن نود درصد مواقع حذفش میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ببین قبلا چقدر باگ بوده!!
امنی نایت خیلی هیروی باگیه. من گفته باشم. مثلا جلوی پروتکتور بر میدارن، تو شیش اون، شیش میکنن دست و سوت میزنن!!!!!!!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

چاکر کل بکس