اقایون سلام . منم نمیدونستم بازی تک به تک نباید روش مانوور بدیم اینجا . اوکی . واز همه شما بابت بحث ترکس رازور و کمکتون ممنونم . هر چند که من خودم از بازی تک به تک بیشتر خوشم میاد . نه اینکه از بازی گروهی بدم بیاد . نه . حتی حالی که بازی گروهی میده تک به تک نمیده ولی خوب من اینجوریم ( مونگولم میدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) .
ولی حالا که بحث ترکس سول هستش تو رو خدا من هم یه نظر بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شادو جان من به نظرت احترام میزارم ولی در نظر بیار سول 2 تا بشر ببنده با یه باتر فلای . وبا 2 غش 3 اللیونش از اون کوچه بشتی بیادو خفتت کنه . اونموقع من ترکس باشم میشینم گریه میکنم . ضمن اینکه لول 6 سول فراموش نشه و به نظر من مکمل لول 6 سول اینه که یه دونه داگون قرمز تو جیب بغلیت به عنوان برگ برنده بزاری ( مانا هم کم نمیاری با داگون قرمز ) مثلا ترکس بزنه هلت شما بشه 500 اونوقت سول بیاد 6 و داگون بزنه !!!!!! چی میشه ؟؟؟؟؟؟
البته این نظر منه و همه اینا به این مربوطه که سول دلار جمع کنه و اگر نه من هم میگم ترکس از رو سول رد میشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks