آره داداش من، بنده تو ایریپابلیک هستم... الآن شما چیکاره ای؟! پایه ای یجا ببرمت عشق و حال؟!! بچه های اینجا دست جمعی پایه ان!! اگه پایه ای یه پیغام به من بده:
yahoo ID: musketeer1988
ere ID: Musketeer
آره خوب سهراب جان... اینی که شما میگی هم میشه... کلا هر چی شما بگی!!
داداشم دی سی شد پس!! عجب... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی دویل جان! شرمنده من یادم رفت جواب شما رو بدم... آنتی هیروهایی که گفتی:
دراگون نایت: من باهاش مشکل شخصی دارم!! اینو یکی دیگه بگه!!
اسلایترین گارد: نکرولیک (کفتر!!)
وایپر: این مدل هیروها، برخلاف ظاهرشون، آنتی زیاد دارن... مثل ووید...
رزور: جدی یکی از پول مفتی ترین هیروهای بازیه!! جدی میگم... بازی تک به تک هیچی نیست!! اصلا بازی تک به تک بیشتر هیروها میزننش... بهترینش، ترول وارلرد
آنتی میج: بهتر بود میگفتی، آنتی میج مقدس!! من ارادت خاصی نسبت بهش دارم و با اینکه دلم نمیاد بگم!! ولی همین ترکسس عین پنیر میزندش
سول کیپر: ایشون رو هم خیلی هیروها میزنن... همین ترکسکس خیلی خوبه جلوش... ترول وارلرد...
اسون: مدوسا!! چون قبلا که اگه پرجش میکرد، شیشش میخوابید... الآن هم احتمالا همینطوریه... کلا این هیرو هم برا تک به تک اصلا مناسب نیست
اسکلت کینگ: ارباب!! منتهی فقط در پوزیشن! تک به تک پول مفتی!! آنتی میج و CL
جاگرنت: هیروهای میس دار... بهترینش ووید و اسپکتر... مخصوصا اسپکتر که واقعا لهش میکنه
ترول: خیلی هیروها! مخصوصا هیروهایی که لولهاشون رو اسپم میکنن! و دیسیبل دارن. مثل دمون ویچ.
نایت استاکر (اصغرشبرو!): بهترینش بریستل بک! به علاوه ی گوبلین!
استیلس اساسین (گربه هه که غیب میشه!): اصلا بانتی هانتر رو گزاشتن برای زدن این مدل هیروها... استیلس و نروبین ویور و اینا رو با بانتی هانتر له میکن... یکی دیگه از خوباش اسلایترین گارد. به علاوه ی بریستل بک(چون از عقب تقریبا دمیج نمیخوره!! lol )
تینی: نگم بهتره... خیلی ها از جمله ووید (این رو مخصوصا گفتم! چون خیلی ها میگن تنها ضد ووید تینیه. ولی من میگم ووید تینی رو هم میزنه!)
سوسک (نروبین ویور): درست مثل استیلس... بانتی هانتر و اسلایترین گارد
هر کسی اشکالی دید بگه بهم.... ضمنا اینا فقط محض سرگرمیه و جنبه ی آموزشی نداره!

Bookmarks