سلام به همه بچه های گل.گرفتاریم دیگه نمیایم
شرمنده.مثل اینکه ما نبودیم اینجا خیلی خیلی خبرایی هست.
جواب این بنده خدا آقا حسینم که کسی نداده.راسش حسین جان ببین من میگم اگه بازیها یکی باشه رازور میزنه.
چون دورزنه و یه لول برقم داره نمیتونی زیاد با کرم دادن بهش اذیتش کنی.چون اونم اتک میکنه روت و حالت گرفته میشه.
به خاطر لول 1 رازور هم که اتک اسپیدش خداس.
خوب ببین کارایی که میتونی بکنی ایناس البته بازم میگم شانست خیلی کمتره نسبت به اون.چون هم تو اتک کم میاری هم تو کریپ کشتن.
پاچوبی رو که حتما برو به جای بوت تراول
اگه بتونی ونگارد سنگ یاشا پاچوبی باترفلای و دوتا مانکی بار ببندی شانست میره بالا.
البته ترتیبش رو واقعا خودم هم نمیدونم
پاچوبی و ونگارد اول بازی.بقیشم بستگی به بازی داره.در ضمن حواست باشه که میتونه با کریپ هم راحت شکستت بده.
ببین فقط اون لول 2شه فکر کنم که لول ها رو 5 ثانیه خنثی میکنه.اونو نده.تا آخر بازی
اگه شرطی هست و طرف بازیش تو حد خودته نزن که میبازی
دلیل اینکه میگی ترکسس میزنه رو هم یه توضیحی بده.امیدوارم کمک کرده باشم.یا حق
راستی بچه ها این رازور رو به نظرتون کیا میزنن؟؟؟؟
وید رو داشتیم که می خوردش ولی تو 6.52 دیگه انقد ضعیفه که نمیتونی هیچی ببندی و جمع میشی
ببخشین از تو 5 به 5 یکم فاصله گرفتم ها.اینا چیزایی هستن که تو دوتا نمیتونم خوب در موردشون نظر بدم
بچه ها به نظرتون تو تک به بک این هیرو ها رو کیا میزنن؟؟؟؟؟لبته تو 6.52
دراگون نایت.اسلیترین گارد.وایپر.رازور.آنتی میج.سول کیپر.اسون.اسکلتون کینگ.یارنرو.ترول.نایت استاکر.گربه که غیب میشه.تاینی.سوسک
این دوتا هیرو هم به جر آنتی میج؟نکرولایت و مصریه که تیغ ول میده و 6 لول ها رو از کار میندازه(هر چی فک کردم اسماشون بادم نیومد.به مدت از وار دور بودم
هر کدوم رو هم جدا جدا توضیح دادین که دیگه خیلی بهتره و ممنونتر میشیم :D

Bookmarks