Devillll (27-07-08)
چاکریم دویل جان... خودت بزاری خیلی بهتره.. تا حالا هر چی ریپلی گزاشتی، باحال بوده... به نظرم تو ریپلی ها رو بیشتر از من دنبال میکنی... خیلی چاکریم خلاصهسلام بچه های گل.
محمد جان ما ارادت خاصی داریم.شرمندمون کردی.اگه شما بذاری خیلی باحالتره.آخه من فقط ریپلی های سایت gosugamers.net رو نگاه میکنم.حالا یکی از باحالاش رو میذارم.قربونت
مخلص برادر ALIENسلام
خوبی عزیزان
شنیدم این چند روزی که نبودم یه عده ا ی از شما خودشون رو روی ریل قطار بستن یه عده هم خواست برن از بالای برج خودشون رو بندازن پایین (البته خدا رو شکر که نجاتشون دادن وگرنه من خودمو نمی بخشیدم)
محمد جان چاکریم
بالاخره دانلود شد و یه حالی بردیم (ایــــــــــول)
راستی مگه ما چی از اون حر فه ای ها کم داریم
چطوره از این به بعد هر نفر یکی از ریپلی های خودشو بذاره تا سطح بازیش به صورت جهانی شناخته بشه
آقا کجا نبودی؟! شما که تشریف داشتید!!
به هر حال، اون ریپلیه یکی از خنده دار ترین ریپلی هایی بود که دیدم و برای کسایی که ندیدن میگم، گوبلین بود که نقش موشک شهاب 2 رو بازی میکرد!!
ارادتمند کل بچه های فاروم!!
Devillll (27-07-08)
Musketeer™ Pro
عزیز ما به بخاطر مشغله کاری نمیتونیم زیاد ان شیم یه تماسی بگیر یه قرار واسه 4 شنبه بذاریم بیای استار ایکس
Musketeer™ Pro (27-07-08)
سهراب جان من محلص در بست شما هم هستم... ولی الآن کارمون شرکت زیادی زیاد شده و من امروز که جمعه بود رو هم سر کار بودم! چه برسه به روز عادی... از شرکت باهاتون تماس میگرم فردا... شرمنده خلاصه.... ولی هر وقت بتونم حتما مزاحمتون میشم
ما کوچیکتیم حاجی
عزیز 4 شنبه تعطیله
بهر حال ممنون از توجهت
ما مخلصیم دویل جان. ولی گفتم که... روزهای تعطیل هم احتمال داره برم سرکار... اگه نرم هم که اصلا تهران نمی آم... شرمنده خلاصهعزیز 4 شنبه تعطیله
بهر حال ممنون از توجهت
آقا یه ریپلی از این هیرو جدیده بزارم ببینید، حالشو ببرید. بازی برا بچه های Gg ایرانیه. بازی جالبیه.... گوبلین هم داره!! گوبلین خیلی باحال فرست بلاد میگره این بازی... توصیه میکنم ببینید ریپلی رو. از اینجا دانلودش کنید
Âli rângêr (27-07-08), Devillll (27-07-08)
سلام به همه بچه های گل.ارادت داری.تیممون متلاشی شده.چند وقته بازی نکردم دوتای خونم رفته پایین دارم میمیرم
شرمنده دیگه کمتر میتونم بیام.محمد جان ریپلی رو الان میگیریم.ممنون.اینم ریپلی ها که قولش رو دادم.3 تا هست که فکر کنم 3 تاش خیلی به درد ما بخوره.آخری که فکر کنم ایرانیه :D فقط نمیدونم این maelk اینا کجا بودن
دو تا بازی از +46 و Xcn هست که هر کدوم یه باز می برن.ولی تو یکیش +46 خیلی هماهنگ بازی میکنه که دیدنی هست .بازی آخر هم از MYM و X6 هست که لیدرشون ما بودیم :d
http://www.gosugamers.net/dota/admin...s.php?dl=14103
http://www.gosugamers.net/dota/admin...s.php?dl=14104
http://www.gosugamers.net/dota/admin...s.php?dl=14066
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
|
راستی بچه های گل خدایی اگه ریپلی رو دیدین هر چی به نظرتون با حال بود بگین که همه استفاده کنیم و فروم هم پا بگیره.ارادتمند همه با معرفتاش
سلام محمد جان ایمیل من divooneye_negat1369@yahoo.com واسه همون دعوت نامه مرسی
دویل جان دارم دانلود میکنم یپلی هاتو... دمت گرم!!
میبینم میام نظر (به قول ALIEN) تفنگ بادی رو اعلام میکنم!!
دعوتنامه هام تموم شد دویل جان دیر رسیدی!! سهراب اگه میتونی اینوایتش کن...
سلام دست درد نکنه اول ما گفتیما .حالا دو روز کار داشتیم نیومدیم نت.شوخی میکنم دادا.اشکالی نداه.ر خودتو عشقه.خوشحال میشم نظرتو بگی.بازم شما.بقیه که اصلا انگار نه انگار.نا امیدمون کردن رفت
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks