Musketeer™ Pro (23-07-08)
سلام
جا میشینی حرف از باخت تیم ریبون هست
نمیدونم چی بگم من نه این تیم رو میشناسم نه ریپلی از بازیهاشون دیدم
ولی یکی از یارایی که با خودشون بردن همون میلاد گوجه خودمون بود که تو استار ایکس با ای دیه fe@r بازی میکرد در کل تو تک به تک جزو 5 تای اول ایران هست ولی تیمی>>>>
در کل اگه هر تیمی با ترکیب اصلیه خودش میرفت بهتر از این میشد
در کل از اینکه ایرانیم خوشحالم و به این تیم افتخار میکنم
همون طوری که وقتی بعد از مدتی تو جیجی ان میشی کلی پی ام میبینی که اروپاییها میخوان بازی کنن
سلام
محمد خانحتما این موشک رو ببین که اگه نبینی نمیتونی تو رزمایشهات استفاده اش کنی!! مپ 43b رو از اینجا دانلود کن
دانلود نمی شه
من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..
جوونا خیر ببینین یه مپ برای ما پیرمردا بذارین
حسام جان من کوچیکتونمخیلی از شما و بقیه دوستان ممنون.ولی من و بقیه دوستام.(مخصوصاً بهزاد) وقت برای این تاپیک خوب اگر بزاریم دیگه در وبمون رو باید فیلتر بگیریم!D:
بازم از همتون ممنون.سعی میکنم که بیشتر بیام.ولی.....
راجع به 43b هم که یکی از دوستان زحمتشو کشیدن ولی تو وب ما کم کم داریم یه آرشیو کامل رو راه میندازیم که نمیدونم الان تا کجاش کامل شده....
من یه وقتایی نظر های توپی می دم (البته فقط خودم اینجوری فکر میکنم) تفنــــــــــــــــــــــ ـگ بادی
مگه چی میشه ؟؟
خوب بجای وبلاگت بیاین اینجا پست بدین اینجری هم امکانات بیشتری دارین هم با مخاطبتون بیشتر در ارتباطین )
راستی مپ 6.43b از لینک جدید هم دانلود نشد از وبلاگ شما هم دانلود نشد اگه میشه یه لینک جدید بزارین
♥♥♥زت زیـــــــــــــــــاد♥♥
کنکور تموم شد
نتایج رو زدن
من بازو اومدم
خیلی آقایی... در اینجا همیشه به روت بازه... اگه بیای خوشحالمون میکنی...خیلی از شما و بقیه دوستان ممنون.ولی من و بقیه دوستام.(مخصوصاً بهزاد) وقت برای این تاپیک خوب اگر بزاریم دیگه در وبمون رو باید فیلتر بگیریم!D:
بازم از همتون ممنون.سعی میکنم که بیشتر بیام.ولی.....
راجع به 43b هم که یکی از دوستان زحمتشو کشیدن ولی تو وب ما کم کم داریم یه آرشیو کامل رو راه میندازیم که نمیدونم الان تا کجاش کامل شده....
آقا من چاکرم... این حرفا چیه... باعث افتخاره که من با شما بازی کنم... فقط چیزی که هست من الآن کلا زیاد گیم نت نمیرم... چون یکم از خونمون دوره راش و من هم یک کمی همچین...... تشریف دارم! وگرنه من در خدمت شما هستم!!خیلی دمت گرم!!
حالا ما اگه بیایم دوباره پیش شما یعنی با ما بازی نمیکنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یا این که مارو قابل نمیدونید آخه من خیلی دوست دارم با خودت بازی کنم یه بار جان من ما یه بار فقط یه بار دیگه میایم اونجا با ما نوبا بازی کنید دیگه
o2 هم خیلی گیمنت شاخی بود .چرا بود ؟
چون مثل اینکه جدیدا اماکن درشو تخته کرده البته من ندیدم ولی شنیدم اینو
آخه من نمیدونم مثلا بازیه gta چه ایرادی داره؟ که اینجوری برخورد میکنن ؟
آخه گیمنت هرچقدر هم بد باشه از قهوه خونه که بهتره
به قول معروف زورشون به خر نمیرسه پالان رو میزنن اون جا هایی که باید برخورد کنن نمیکنن و جاهای دیگه عوضش رو در میارن
البته اینهایی که گفتم به خاطر o2 نبود شاید هم صاحبش جمع کرده اونجارو نمیدونم ولی این چیزهایی که گفتم وجود داره
راستی... بحث رو سیاسی نکن که همین یک دومین بیشتر نمونده برا پی سی نتوورک! (به نقل از میلاد، سرپرست فاروم!)
کاملا تایید میشه دویل جان... اصلا ریبورنی که من ریپلیش رو دیدم تیم نبود! همه سولو بازی میکردن!!در کل اگه هر تیمی با ترکیب اصلیه خودش میرفت بهتر از این میشد
بابا داش ALIEN چرا قاطی میکنی؟! من کوچیک شمام هستم! چرا آخه دانلود نشد؟!محمد خان
دانلود نمی شه
من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..
جوونا خیر ببینین یه مپ برای ما پیرمردا بذارین
این رو امتحان کن! باید دانلود بشه!
A L I E N (24-07-08), shadow of fear (22-07-08)
دمت گرم محمد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم منم دوست ندارم این فروم رو بلوک کنن
راجع به ریبورن هم نظر تمام اساتید کاملا تایید میشه
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
|
سلام
نظرتون راجع به لاین پریس اف د مون و ترینت چیه؟
A L I E N (24-07-08), Devillll (23-07-08), Musketeer™ Pro (23-07-08)
آقا ما چاکریمدمت گرم محمد جان
چشم منم دوست ندارم این فروم رو بلوک کنن
راجع به ریبورن هم نظر تمام اساتید کاملا تایید میشه
البته فکر کنم شوخی میکرد میلاد جان!!
سهراب جان خیلی مخلصیمسلام
نظرتون راجع به لاین پریس اف د مون و ترینت چیه؟
نظرم مثبته... خیلی هم خوبه
ولی هیروهایی که استان دارن، (نه مثل 6 پروتکتور) خیلی با میرانا خوب مج میشن. مثلا ارث شیکر و اسون. البته این لاینی که شما میگی هم قابل تامله.
راستی به این تاپیک هم یه سری بزنید... در مورد یه بازی آنلاینه
A L I E N (24-07-08), Devillll (23-07-08), shadow of fear (24-07-08)
سلام بچ های گل شرمنده چند روزی نبودم ]خبره خاصیم که نبود.دمتون گرم.بچه های گل لینک ریپلی خودتون که باحاله رو بذارین ما هم فیض ببریم.اگه کسی ریپلی واسه آنالیز نمیذاره تا خودم بذارم(البته از sk . Mym & ....
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
A L I E N (24-07-08), Musketeer™ Pro (23-07-08)
مخلصیم دویل جان
آقا ما جسارت نمیکنیم... شما ریپلی بزاری بهتره... به نظرم شما خیلی بیشتر از بنده در این زمینه تبحر داری... ریپلی رو بزار که حالشو ببریم!!
دمت گرم!
سلام بچه های گل.
محمد جان ما ارادت خاصی داریم.شرمندمون کردی.اگه شما بذاری خیلی باحالتره.آخه من فقط ریپلی های سایت gosugamers.net رو نگاه میکنم.حالا یکی از باحالاش رو میذارم.قربونت
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
سلام
خوبی عزیزان
شنیدم این چند روزی که نبودم یه عده ا ی از شما خودشون رو روی ریل قطار بستن یه عده هم خواست برن از بالای برج خودشون رو بندازن پایین (البته خدا رو شکر که نجاتشون دادن وگرنه من خودمو نمی بخشیدم)
محمد جان چاکریم
بالاخره دانلود شد و یه حالی بردیم (ایــــــــــول)
راستی مگه ما چی از اون حر فه ای ها کم داریم
چطوره از این به بعد هر نفر یکی از ریپلی های خودشو بذاره تا سطح بازیش به صورت جهانی شناخته بشه
♥♥♥زت زیاد♥♥♥
کنکور تموم شد
نتایج رو زدن
من بازو اومدم
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks