با عرض سلام و تبریک و خوش آمد و چاکریم و مخلصیم و از این حرفها!سلام...
من تازه عضو شدم.....(خوش آمد نگید!):D
1 سئوال !؟
http://www.eswc.com/masters/paris200...participant=16
اینجا معلومه که ایران 4 تا بازیشو باخته.1 دونشو که زحمت کشیدید....این 3 تا دیگشو میشه لطف کنید.....
1 هفته ای هست که نوشته هاتونو میخونم ولی وقت نکردم پست بدم.
به وبلاگ من هم سری بزنید.......http://www.crashgame.blogfa.com
THX in advanced
ریپلیهای ریبورن رو من ندارم... اگه بچه ها دارن بزارن ما هم استفاده کنیم!!
خیلی خوشحال شدیم که اینجا بالاخره پست دادی!! وبلاگت هم دیدم مطالب خیلی جالبی داشت...
خیلی چاکریم خلاصه
آره خداییش! یکی از باحالترین بازی هایی بود که من به عمرم دیدم! باحالترین جای قضیه هم گوبلین بود که نقش موشک شهاب 2 رو بازی میکرد!!حمد جان ریپلی رو هم دیدم واقعا fun بود .اسش نمیدونم چی در موردش بگم.چون فقط خنده بازار بوده.
خیلی چاکریم شدو جاندشمنت شرمنده اصلا منظورم این نبود که آدرس رو بد دادی...
راستی اون ریپلی که گرفتم دست اول بود فقط و دست دوم نبود!! و اینکه وار شما پچ 1.20 بود و من پچ 1.20 رو ندارم و نتونستم ریپلی رو نگاه کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست دوم شما بهتر بازی کردین + ولی انصافا بچه های ما هم اصلا خوب بازی نکردن + قبول کن هیروهای شما بهتر از ما افتاد = باخت ما
در ضمن دست دوم همه بچه های شما خوب بازی کردن و به نظر من نمیشه علت برد رو یه نفر دونست
حالا یه چیز بگم باور میکنی ؟ خدا وکیلی این دومین باری بود که ما با هم میرفتیم یه جا بازی کنیم . یه بار رفتیم گیمنتo2. نمیدونم میشناسی یانه ؟زمانی رفتیم که هیچی حالیمون نبود نوبه نوب بودیم اتک آخر بلد نبودیم اصلا هیچی از دوتا سرمون نمیشد البته الآن هم زیاد حالیمون نیستو ولی اونوقت اسکل بودیم تو دوتا. o2 هم خیلی گیمنت شاخی بود
و این دومین باری بود که میومدیم مسابقه . ایشلا سومین بار هم میایم خدمت شما
هر وقت پایه بودی بگو برسیم خدمت
راجع به اون گیمنته هم که گفتم شوخی کردم و جدی نبود حرفم
خلاصه !!! دمت گرم شرمنده سرت رو درد اوردم
من هم گفتم که، دست اول صاحابشون نبود!! خودشون رو خراب کرده بودن... دست دوم بهتر بازی کردن... هیروهاشون هم قبول دارم بهتر افتاد... ولی مطمئن باش اگه چوپونشون اونجا نبود از بین هیروهایی که بهشون افتاده بود، بدترین مچ رو انتخاب میکردن!! O2 فکر کنم رفته باشم... مطمئن نیستم... ولی از بچه ها زیاد تعریفشو شنیدم... به نظرم گیم نت شاخیه... اگه خواستی بری جایی مسابقه برو امین چهارراه مصباح... یه یارو هست به اسم بهنام زئوس! یکی هم هست به اسم اصغر.... خسته ترین پلیرهایی هستن که من دیده ام!!
خلاصه همونطور که میدونی من چاکرم! به من میگن ممد چاکر!

Bookmarks