من نوکرتم... دشمنت شرمنده اصلا منظورم این نبود که آدرس رو بد دادی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اون ریپلی که گرفتم دست اول بود فقط و دست دوم نبود!! و اینکه وار شما پچ 1.20 بود و من پچ 1.20 رو ندارم و نتونستم ریپلی رو نگاه کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست دوم شما بهتر بازی کردین + ولی انصافا بچه های ما هم اصلا خوب بازی نکردن + قبول کن هیروهای شما بهتر از ما افتاد = باخت ما
در ضمن دست دوم همه بچه های شما خوب بازی کردن و به نظر من نمیشه علت برد رو یه نفر دونست
حالا یه چیز بگم باور میکنی ؟ خدا وکیلی این دومین باری بود که ما با هم میرفتیم یه جا بازی کنیم . یه بار رفتیم گیمنتo2. نمیدونم میشناسی یانه ؟زمانی رفتیم که هیچی حالیمون نبود نوبه نوب بودیم اتک آخر بلد نبودیم اصلا هیچی از دوتا سرمون نمیشد البته الآن هم زیاد حالیمون نیستو ولی اونوقت اسکل بودیم تو دوتا. o2 هم خیلی گیمنت شاخی بود
و این دومین باری بود که میومدیم مسابقه . ایشلا سومین بار هم میایم خدمت شما
هر وقت پایه بودی بگو برسیم خدمت
راجع به اون گیمنته هم که گفتم شوخی کردم و جدی نبود حرفم
خلاصه !!! دمت گرم شرمنده سرت رو درد اوردم
خیلی آقایی
من نوکرتم شما بایدببخشید که من نظر شما رو تکرار کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Devillll برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخلص همه بچه ها
Bookmarks