Musketeer™ Pro (20-07-08)
سلام SE7EN جان عزیز دل
شما هم به اینجا خوش اومدین
خداییش جای شما کراش گیمی ها اینجا خالی احساس میشد
اگه بتونی بهزاد و jakiro و ...را هم بیاری اینجا که دیگه تایپیک اینجا میترکونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یکی از خواننده های وبلاگت هستم از اون قدیم ندیما
دویل جان واقعا ممنونم که توضیح دادیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودت اقایی بخدا
کنکور تموم شد
نتایج رو زدن
من بازو اومدم
سلام من هم بهتون خوش آمد میگم SE7EN جان.امیدوارم دوستای خوبی بشیم
Alien جان خواهش میکنم.
محمد جان ریپلی رو هم دیدم واقعا fun بود .اسش نمیدونم چی در موردش بگم.چون فقط خنده بازار بوده.
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
|
من نوکرتم... دشمنت شرمنده اصلا منظورم این نبود که آدرس رو بد دادی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اون ریپلی که گرفتم دست اول بود فقط و دست دوم نبود!! و اینکه وار شما پچ 1.20 بود و من پچ 1.20 رو ندارم و نتونستم ریپلی رو نگاه کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست دوم شما بهتر بازی کردین + ولی انصافا بچه های ما هم اصلا خوب بازی نکردن + قبول کن هیروهای شما بهتر از ما افتاد = باخت ما
در ضمن دست دوم همه بچه های شما خوب بازی کردن و به نظر من نمیشه علت برد رو یه نفر دونست
حالا یه چیز بگم باور میکنی ؟ خدا وکیلی این دومین باری بود که ما با هم میرفتیم یه جا بازی کنیم . یه بار رفتیم گیمنتo2. نمیدونم میشناسی یانه ؟زمانی رفتیم که هیچی حالیمون نبود نوبه نوب بودیم اتک آخر بلد نبودیم اصلا هیچی از دوتا سرمون نمیشد البته الآن هم زیاد حالیمون نیستو ولی اونوقت اسکل بودیم تو دوتا. o2 هم خیلی گیمنت شاخی بود
و این دومین باری بود که میومدیم مسابقه . ایشلا سومین بار هم میایم خدمت شما
هر وقت پایه بودی بگو برسیم خدمت
راجع به اون گیمنته هم که گفتم شوخی کردم و جدی نبود حرفم
خلاصه !!! دمت گرم شرمنده سرت رو درد اوردم
خیلی آقایی
من نوکرتم شما بایدببخشید که من نظر شما رو تکرار کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Devillll برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخلص همه بچه ها
آخرین ویرایش توسط shadow of fear در تاریخ 20-07-08 انجام شده است
Devillll (20-07-08), Musketeer™ Pro (20-07-08)
با عرض سلام و تبریک و خوش آمد و چاکریم و مخلصیم و از این حرفها!سلام...
من تازه عضو شدم.....(خوش آمد نگید!):D
1 سئوال !؟
http://www.eswc.com/masters/paris200...participant=16
اینجا معلومه که ایران 4 تا بازیشو باخته.1 دونشو که زحمت کشیدید....این 3 تا دیگشو میشه لطف کنید.....
1 هفته ای هست که نوشته هاتونو میخونم ولی وقت نکردم پست بدم.
به وبلاگ من هم سری بزنید.......http://www.crashgame.blogfa.com
THX in advanced
ریپلیهای ریبورن رو من ندارم... اگه بچه ها دارن بزارن ما هم استفاده کنیم!!
خیلی خوشحال شدیم که اینجا بالاخره پست دادی!! وبلاگت هم دیدم مطالب خیلی جالبی داشت...
خیلی چاکریم خلاصه
آره خداییش! یکی از باحالترین بازی هایی بود که من به عمرم دیدم! باحالترین جای قضیه هم گوبلین بود که نقش موشک شهاب 2 رو بازی میکرد!!حمد جان ریپلی رو هم دیدم واقعا fun بود .اسش نمیدونم چی در موردش بگم.چون فقط خنده بازار بوده.
خیلی چاکریم شدو جاندشمنت شرمنده اصلا منظورم این نبود که آدرس رو بد دادی...
راستی اون ریپلی که گرفتم دست اول بود فقط و دست دوم نبود!! و اینکه وار شما پچ 1.20 بود و من پچ 1.20 رو ندارم و نتونستم ریپلی رو نگاه کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست دوم شما بهتر بازی کردین + ولی انصافا بچه های ما هم اصلا خوب بازی نکردن + قبول کن هیروهای شما بهتر از ما افتاد = باخت ما
در ضمن دست دوم همه بچه های شما خوب بازی کردن و به نظر من نمیشه علت برد رو یه نفر دونست
حالا یه چیز بگم باور میکنی ؟ خدا وکیلی این دومین باری بود که ما با هم میرفتیم یه جا بازی کنیم . یه بار رفتیم گیمنتo2. نمیدونم میشناسی یانه ؟زمانی رفتیم که هیچی حالیمون نبود نوبه نوب بودیم اتک آخر بلد نبودیم اصلا هیچی از دوتا سرمون نمیشد البته الآن هم زیاد حالیمون نیستو ولی اونوقت اسکل بودیم تو دوتا. o2 هم خیلی گیمنت شاخی بود
و این دومین باری بود که میومدیم مسابقه . ایشلا سومین بار هم میایم خدمت شما
هر وقت پایه بودی بگو برسیم خدمت
راجع به اون گیمنته هم که گفتم شوخی کردم و جدی نبود حرفم
خلاصه !!! دمت گرم شرمنده سرت رو درد اوردم
من هم گفتم که، دست اول صاحابشون نبود!! خودشون رو خراب کرده بودن... دست دوم بهتر بازی کردن... هیروهاشون هم قبول دارم بهتر افتاد... ولی مطمئن باش اگه چوپونشون اونجا نبود از بین هیروهایی که بهشون افتاده بود، بدترین مچ رو انتخاب میکردن!! O2 فکر کنم رفته باشم... مطمئن نیستم... ولی از بچه ها زیاد تعریفشو شنیدم... به نظرم گیم نت شاخیه... اگه خواستی بری جایی مسابقه برو امین چهارراه مصباح... یه یارو هست به اسم بهنام زئوس! یکی هم هست به اسم اصغر.... خسته ترین پلیرهایی هستن که من دیده ام!!
خلاصه همونطور که میدونی من چاکرم! به من میگن ممد چاکر!
A L I E N (20-07-08), Devillll (20-07-08), shadow of fear (21-07-08)
مرسی چقد فعالید شما کلی گشتم تا پست خودمو پیدا کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایول تاپیک هم که استیکی کردین!!
منم از فعالیتتون دارم فیض میبرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
:My Nickname®ângê®
سلام
محمد جان (منم دیگه خودمونی تر تر شدم )
ریپلی که گذاشتی رو گرفتم اما مپ 6.43b رو میخواد
منم که نداشتم
هر چی تو وب سرچ کردم پیدا نشد (گشتم نبود بگرد خدا بزرگه)
یعنی پیدا شد نمونش همین جا صفحه ی 4 و وبلاگ داش SE7EN اما هیچ کدوم دانلود نشدن
برادران اگر کسی دارد بذارد تا ما هم توان موشکی این مپ را ببینیم
کنکور تموم شد
نتایج رو زدن
من بازو اومدم
سلام
منم که نداشتم
کنکور تموم شد
نتایج رو زدن
من بازو اومدم
خیلی چاکریم داش علی...مرسی چقد فعالید شما کلی گشتم تا پست خودمو پیدا کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایول تاپیک هم که استیکی کردین!!
منم از فعالیتتون دارم فیض میبرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هم بیا ما هم از برکات وجود شما فیض ببریم! نمیشه که فقط شما از ما فیض ببری!
البته ما تو تاپیک پی اس پی هم اینجا و هم اونجا از معلومات شما بسیار استفاده کرده ایم...
خیلی چاکریم خلاصه.
چاکریم داش ALIEN چه خیالیه... شما هر جور راحتی بنده رو صدا کن.. اتفاقا من رو محمد صدا کنی من هم راحت ترم... خیلی بهتره اینجوریسلام
منم که نداشتم
حتما این موشک رو ببین که اگه نبینی نمیتونی تو رزمایشهات استفاده اش کنی!! مپ 43b رو از اینجا دانلود کن.
A L I E N (21-07-08), Âli rângêr (21-07-08)
|
خیلی از شما و بقیه دوستان ممنون.ولی من و بقیه دوستام.(مخصوصاً بهزاد) وقت برای این تاپیک خوب اگر بزاریم دیگه در وبمون رو باید فیلتر بگیریم!D:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A L I E N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم از همتون ممنون.سعی میکنم که بیشتر بیام.ولی.....
راجع به 43b هم که یکی از دوستان زحمتشو کشیدن ولی تو وب ما کم کم داریم یه آرشیو کامل رو راه میندازیم که نمیدونم الان تا کجاش کامل شده....
آخرین ویرایش توسط SE7EN-1 در تاریخ 21-07-08 انجام شده است
همه چیز در باره دوتا آلستارز
http://www.crashgame.blogfa.com
A L I E N (21-07-08), Musketeer™ Pro (22-07-08)
خیلی دمت گرم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا ما اگه بیایم دوباره پیش شما یعنی با ما بازی نمیکنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یا این که مارو قابل نمیدونید آخه من خیلی دوست دارم با خودت بازی کنم یه بار جان من ما یه بار فقط یه بار دیگه میایم اونجا با ما نوبا بازی کنید دیگه
o2 هم خیلی گیمنت شاخی بود .چرا بود ؟
چون مثل اینکه جدیدا اماکن درشو تخته کرده البته من ندیدم ولی شنیدم اینو
آخه من نمیدونم مثلا بازیه gta چه ایرادی داره؟ که اینجوری برخورد میکنن ؟
آخه گیمنت هرچقدر هم بد باشه از قهوه خونه که بهتره
به قول معروف زورشون به خر نمیرسه پالان رو میزنن اون جا هایی که باید برخورد کنن نمیکنن و جاهای دیگه عوضش رو در میارن
البته اینهایی که گفتم به خاطر o2 نبود شاید هم صاحبش جمع کرده اونجارو نمیدونم ولی این چیزهایی که گفتم وجود داره
Musketeer™ Pro (22-07-08)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks