A L I E N (16-07-08), Musketeer™ Pro (17-07-08), shadow of fear (19-07-08)
ما ارادت داریم محمد جان.راستی ریپلی ursa رو دیدی>؟کار میکرد نه؟
بچه ها لینک patch 1.21a to 1.22a vرو میخوام.اگرم نیست 1.21a to 1.21b بعد 1.21b to 1.22a
آخه چند تا سایت رفتم یکیش خراب بود چند تاشم باید عضو میشدی.ممنونم میشم.یه سایت که راحت دانلود شه میخوام
راستی بچه ها این ریپلی رو ببینین خیلی باحاله .فردا پس فردا آنالیزش میکنیم.
http://www.gosugamers.net/dota/admin...s.php?dl=14281
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
A L I E N (16-07-08), Musketeer™ Pro (17-07-08), shadow of fear (19-07-08)
سلام عزیزانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قانون بازی این شده که هر تیمی قبل از بازی 3 تا هیرو رو که فکر میکنه میتونه برنامه هاشون رو خراب کنه حذف میکننمثلا من میخوام ترنت رو بگیرم میام تاید رو حذف میکنم که آنتیش هستببین نه اینکه باگ باشن... شما هر پوزیشنی بری، بالاخره با یه پوزیشن دیگه حنثی میشه... شما وقتی چند تا رو حذف کنی یه مقدار سخت میشه ضد اون پوزیشنت رو برن... البته نشدنی نیست...
اما اینکه یه جورایی بی انصافیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا یکی مثل من عمرشو گذاشته روی یه هیرو (حالا هر چی ) ولی بیان تو مسابقه اونو حذف کنن که اگر این کارو برای من کنن و هیروی منو حذف کنن اول سقف گیم نت رو روی سرشون خراب می کنم بعد اتیشش میزنمم بعدش هم میرم یه گیم نت دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی یه نفر سر خود اومده مپ رو تغیر داده ؟/ببین شاید مپ دست ساز بوده...
ولی فکر کنم اینجوری دیگه رسمی نباشه
♥♥♥زت زیاد♥♥♥
کنکور تموم شد
نتایج رو زدن
من بازو اومدم
Devillll (16-07-08), Musketeer™ Pro (17-07-08), shadow of fear (16-07-08)
|
1- کاملا درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-100%تایید میشه
3-من چاکرتم هستم musketeer عزیز
Musketeer™ Pro (17-07-08)
آقا من یه پیشنهاد دارم واسه همه
نظرتون چیه یه ریپلی خوب انتخاب کنیم بعد همه اون رو با دقت نگاه کنیم بعد راجع بهش بحث کنیم
مثلا بازیهای sk یا تیمهای خوب دیگه رو باهم ببینیم بعد بیایم آنالیزش کنیم راجع به پوزیشنش بحث کنیم و...
چاکر همه بروبچ
A L I E N (18-07-08), Devillll (16-07-08), Musketeer™ Pro (17-07-08)
آقا نظر دزدی رخ داده این نظر من بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تو پست 161 گفتم تازه ریپلی رو هم انتخاب کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shadow of fear برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shadow of fear جان باشه اصلا نظر شما.من و شما که نداریم.ما چاکر شمام هستیم.ولی بچه ها ریپلی ها رو با دقت ببینیم و آنالیزشون کنیم.همه نظر بدن فوقش اشتباه بود با کمک بچه ها تصحیح میشه .تازه شاید چیزای خیلی باحالی رو کسایی ببینن ولی دیگرون ندیده باشن .این ریپلی خیلی باحال بود واسه همین گذاشتمش
کسی دیگه هم گذاشت فیض میبریم.فعلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
A L I E N (18-07-08), Musketeer™ Pro (17-07-08), shadow of fear (19-07-08)
مخلص دویل هم هستیم!!راستی ریپلی ursa رو دیدی>؟کار میکرد نه؟
بچه ها لینک patch 1.21a to 1.22a vرو میخوام.اگرم نیست 1.21a to 1.21b بعد 1.21b to 1.22a
آخه چند تا سایت رفتم یکیش خراب بود چند تاشم باید عضو میشدی.ممنونم میشم.یه سایت که راحت دانلود شه میخوام
راستی بچه ها این ریپلی رو ببینین خیلی باحاله .فردا پس فردا آنالیزش میکنیم.
نه ندیدم!! شرمنده یاده رفت اصلا!! میبینم بهت میگم... ببخشید باز هم
از خود سایت بلیزارد بگیر... این لینک خود پچ اصلی
ریپلی هم میبینیم... آنالیز هم میکنیم... به نظرم یه قرار بزارید برا فردا شب بهتره.. هر کی تونست آن بشه تو چند ساعت کلی بتونیم صحبت کنیم!!
خیلی چاکریم داش ALIENاما اینکه یه جورایی بی انصافیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا یکی مثل من عمرشو گذاشته روی یه هیرو (حالا هر چی ) ولی بیان تو مسابقه اونو حذف کنن که اگر این کارو برای من کنن و هیروی منو حذف کنن اول سقف گیم نت رو روی سرشون خراب می کنم بعد اتیشش میزنمم بعدش هم میرم یه گیم نت دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا بی انصافی؟! هر دو تا تیم حق این کار رو دارن... بعدش هم... اصلا کار اشتباهیه کسی عمرش رو بزاره رو یه هیرو!! آخه غیرممکنه بتونه همیشه اون هیرو رو برداره... حتی اگه از تغییراتی که تو ورژنهای جدید به وجود میآد صرف نظر کنیم... به خاطر پوزیشن های زیادی که بوجود میآد تو بازی، هیچ هیرویی نیست که همیشه جواب بده...
شدو جان، قبل از هر چیزی بگم... همونطور که همه میدونن من چاکر و مخلص هستم پس لطفا اصرار نکن!!آقا من یه پیشنهاد دارم واسه همه
نظرتون چیه یه ریپلی خوب انتخاب کنیم بعد همه اون رو با دقت نگاه کنیم بعد راجع بهش بحث کنیم
مثلا بازیهای sk یا تیمهای خوب دیگه رو باهم ببینیم بعد بیایم آنالیزش کنیم راجع به پوزیشنش بحث کنیم و...
چاکر همه بروبچ
بعدش... من لذت میبرم میبینم بچه ها اینقدر با هم تلپاتی دارن!!! ولی از شوخی گذشته خیلی خوبه این کار رو بکنیم...
قا نظر دزدی رخ داده این نظر من بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تو پست 161 گفتم تازه ریپلی رو هم انتخاب کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من یه چیزی بگم... خیلی خوبه این پیشنهادی که دویل و شدو دادن... نمیدونم چرا تا حالا این کار رو نمیکردیم!! به نظرم فردا شب یه قراری بزاریم این کار رو بکنیم...
دمتون گرم خدایی... خیلی باحال میشه...
مخلص همتون!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
A L I E N (18-07-08), Âli rângêr (17-07-08), Devillll (17-07-08), shadow of fear (19-07-08)
بهترین مپ AI الان کدومه?؟
:My Nickname®ângê®
6.51برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Â L I برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
به به!! خیلی مخلصیم علی جانبهترین مپ AI الان کدومه?؟
با تشکر صمیمانه از سهراب عزیز... صحبتشون کاملا تایید میشه... بهترین مپ AI به نظرم من هم 6.51 AI plus 1.52 هست که میتونی از اینجا بگیریش6.51برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته، آخرین مپ AI موجود مربووط به مپ 6.53 میشه که از همون AI که تو مپ بالایی هست توش استفاده شده... میتونی از اینجا بگیریش
Âli rângêr (20-07-08), Devillll (17-07-08), shadow of fear (19-07-08)
سلام.دشمنت محمد جان.آخه سر اون قضیه گیم نتتون که گفتی کلی خجالت کشیدم واسه همین پرسیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم میگم مخلصیم دربستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره بچه ها پیشنهاد عالیه.فردا شب ساعت 10 اینا من میام 9. به بعد میتونم تا 11 .12 اگه بچه ها موقع دیگه میان در خدمتیم
اینم لینک ریپلی واسه فدا که دوباره میذارم http://www.gosugamers.net/dota/admin...s.php?dl=14281
تو این مپ هیرو ها خوب بازی میکنن.یعنی هوششون به مپ 6.43ai میرسه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (18-07-08)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks