musketeer جان شما که همه رو گفتی.چیزی نیست که ما بگیم
در مورد پرش کاملا موافقم.هیچ وقت الکی نزنینش.
نکته جالبش اینه که به دوستان هم که نزدیکتون باشن (البته متآسفانه رنجش رو نگاه نکردم) هم ms میده و خیلی وقتا با همین موضوع میشه دوستان رو نجات داد یا هیرو خفت کرد
در مورد تیغ که دیگه میگم arrow (چون خیلی نوب بود) ببینین خیلی مهم هست.چون واقعا اگه بتونی درست ول بدی اول بازی راحت میشه به کمک دوستان کیل بگیری.
در مورد استان تیغش هم فکر میکنم هر چی از فاصله بیشتری باشه و به قول دوستان قشنگ ول داده باشی که هیرو بخواد فرار کنه اما بخوره مدش بیشتر میشه اینو تجربی گفتم.
بازی با این هیرو واقعا سخته.اگه بتونین باهاش خوب بازی کنین هر کلنی با آغوش باز تو تیم راهتون میده
در مورد آیتم ها هم معروف تریناش چن یا سنگ یاشا یا کولد اتک. تراول یا پاچوبی رو معرفی میکنن.ولی به نظر من اینا رو واسش برین چون واقعا بازیش باگ میشه
اول با توجه به بازی باید ببینین تراول ببندین یا ترید .تو 6.48 من همیشه تراول رو میرفتم ولی 6.52 به نظرم پا چوبی بهتر باشه
سنگ & یاشا که به خاطر ms و لول 3 تون فکر نکنم دیگه بمیرین
به نظر من با این دوتا آیتم خیلی سگ میشه.چون همه چی که یه هیرو می خواد رو داره
هلس نسبتا مناسب.as , ms لول های عالی.که دیگه تقریبا باگه .بعد از اینا اگه یه مانکی واسش برین که دیگه عالی میشه.البته اینا که میگم بازی خودم هست که بیشتر وقتا جواب میده و یه بازی تقریبا متفاوتی هست که میتونه خیلی هم موثر باشه
البته من با هر هیرویی سعی میکنم جدید بازی کنم چون تیم ها غافل گیر میشن.
مثلا با وید تا حالا تو هیچ ریپلی ندیدم واسش اسپلش برن ولی یه بار که واسش بری میفهمی چیه
تو 6.48 وید و مگناتور رو میرفتیم یادش به خیر.
خیلی باگ میشد.یه بار تو یه دگیری ریختن دور مگناتور 4 نفر اومد 6 کنه من پریدم(هم زمان شد تقریبا 6 هامون.) 6 کردم به خاطر اسپلش و اتک اسپید .یکی مرد بقیه هم دمیج 6 من تموم شد مگناتور همون ثانیه اتوماتیک 6 کرد یعنی دشمن نتونست از استانش استفاده کنه /عجب تریپل کیل باحالی شد.از ون به بعد همیشه همین کارو میکردیم که با اومدن 6.52 وید به فنا رفت
دوستان هم لطفا نظراتشون رو بدن ممنون میشم
چاکر همه بچه های گل

Bookmarks