دویل جان کاملا تایید میشه... خیلی باحاله این هیرو...
حالا که بحث میرانا شد، یه چند تا نکته ی مبهم رو اینجا شفاف کنیم بهتره!! هر کی نکته ی جالبی در مورد میرانا به ذهنش میرسه، لطفا بگه... چون خیلی ها عقیده دارن که عجیب ترین لول ها رو میرانا داره... اما نکاتی که من به ذهنم میرسه...
در مورد Arrow ی میرانا:
یک لول کاملا باگ!! فکر کنید یارو با خوبی و خوشی از درگیری در رفته و داره به این فکر میکنه که الآن چه آیتمی ببنده، یهو یه چیزی میخوره تو سرش و میگه زارت!! فوق العاده غافلگیر کننده اس اروی میرانا... فقط باید سعی کنید ازش کم استفاده کنید که وقتی استفاده میکنید، حریف گیج بشه!! اگه تند تند ارو بزنید، حریفاتون همیشه حواسشون رو جمع میکنن.. نکته ی بعدی اینه که حتی به اینویز ها هم میگیره!! البته فقط دمیجش رو میخوره طرف!
در مورد لول 1 و 3 :
باحالترین مدل بازی کردن با این دو لول اینه که بپرید وسط درگیری و دقیقا تا پاتون به زمین میرسه، 1 کنید... برای این کار باید تقریبا کلیدهای E و T رو با هم بزنید! ولی E رو یکم زودتر!!
در مورد لول 3:
با این لول میتونید خیلی از گنگ ها رو رد کنید، سعی کنید الکی ازش استفاده نکنید تا همیشه برای فرار کردن داشته باشیدش... ضمن اینکه 16 درصد MS هم میده بهتون بعد از پریدن!! یه چیز دیگه هم که باید بگم اینه که وقتی رو هوا هستید، لول بهتون نمیگیره! یادش بخیر یبار 6 زئوس رو همینجوری رد کردم!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد 6 میرانا:
هر چی بگم خودمو کوچیک کردم! ولی یه چیزی میگم که لال از دنیا نرم!
اولای بازی بیشتر به این درد میخوره که یاراتون که دارن میمیرن رو کاور کنید... ولی آخر بازی، اگه مچ خوبی داشته باشید، میتونید با 6 میرانا درگیری رو شروع کنید! مثلا اینجوری که همه گوشه موشه ها نزدیک جایی که قراره درگیری پیش بیاد کمین کنید! میرانا 6 کنه و همه بریزن وسط! اگه مگنیتور بتونه 6 اش رو خوب بزنه، درگیری مال شماست!!
خیلی مخلصیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks