shadow of fear (10-07-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام آقای محترم ممنون اسم اصلی این بازی ِ Defense of the Ancients هست
حروف اولشو کنار هم بذاری میشه دوتا ( Dota ) بزرگ کوچیکیشم فقط به خاطر اسم اصلیشه
اینم تو کل جهان بهش میگن دوتا.از لحاظ انگلیسی شما راس میگی ولی اینا مخفف هست و از قاعده پیروی نمیکنه.ممنون از تذکرت
راستس بچه ها 6.53 هم اومد از سایت http://www.getdota.com/ بگیرین
در مورد تغییراتشم بگیم
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
shadow of fear (10-07-08)
آقا دانلودی های امروز!!
اول اینکه مپ 6.53 ریلیز شده!! یه هیروی جدید هم داره... از اینجا دانلودش کنید. یا برید اینجا.
دوم ریپلی ریبورن و MYM هست که میتونید از اینجا دانلود کنید. (این ریپلی رو دوستان گذاشتن... منفقط دوباره آپ کردم)
سوم یه ریپلی از بچه های جی جی ایران. که نورمور هم هست تو بازی... اتفاقا، یکی بک دور میکنه و کل جی جی بعدا ایشون رو بن میکن!! خلاصه کلی جریان داره... قضیه مالی یکی دو هفته پیشه. توی این بازی مگنیتور با 2 تا اسپلش، بازی رو تموم میکنه... البته بازی رو میبازن چون یکیشون دراپ شد و اونیکی هم AFK شد. به هر حال میتونید از اینجا دانلود کنید. راستی... دو تا اسپلش یهو جلو بردن رو از این ریپلی یاد گرفتم!!
Devillll (10-07-08), shadow of fear (10-07-08)
|
کاملا تایید میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم فکر میکنم این همون ریبورن نبود
ولی به نظر من شاید بچه های ما میتونستند تک به تک اونهارو بزنن نه به این دلیل که تو تک به تک شاخن بلکه چون تیمهای دیگه تک به تک رو قبول ندارن و میگن دوتا بازیه 5به5 هستش نه 1به 1
اگه این طور نبود تو وارکرفت یه مقام خوب بدست میاوردن که تک به تکه و همه تک به تک بازی میکنن
من فکر میکنم نداشتن تمرین خوب و بازی با تیمهای قوی علت شکست بچه ها بود
آخرین ویرایش توسط shadow of fear در تاریخ 10-07-08 انجام شده است
Devillll (11-07-08), Musketeer™ Pro (10-07-08)
آقا دمت گرم اسپلش 2 تا کار کرد.خیلی با حال بود
خیلی ممنون محمد جان
اینم یه ریپلی از ursa که اسپلش دارم و لول 3 .وقتی رو کریپ اتک میکنم استیت لول 3 رو میگیره ( لول 3 رو گرفتم ) ولی بازم اسپلش کار میکنه و بغلی دمیج میشه http://www.mediafire.com/?a1u1ewfxset
Musketeer™ Pro (10-07-08)
آره خوب... به وضوح خیلی ناهماهنگ بودن! کلن ما از اونا هماهمگ تره!!!!!!!کاملا تایید میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم فکر میکنم این همون ریبورن نبود
ولی به نظر من شاید بچه های ما میتونستند تک به تک اونهارو بزنن نه به این دلیل که تو تک به تک شاخن بلکه چون تیمهای دیگه تک به تک رو قبول ندارن و میگن دوتا بازیه 5به5 هستش نه 1به 1
اگه این طور نبود تو وارکرفت یه مقام خوب بدست میاوردن که تک به تکه و همه تک به تک بازی میکنن
من فکر میکنم نداشتن تمرین خوب و بازی با تیمهای قوی علت شکست بچه ها بود
ضمنا، دلیل اینکه من میگم تک به تک خارجی ها رو میزنن، دقیقا برتری توی بازیه! منظورم مهارت اتک آخر کردن و apm هست... اگه یروز بچه های ما با خارجی ها تک به تک بازی کنن، من حاظرم روش پول بکارم(!) که ایرانیا میزنن... ولی چه فایده... هیچ فایده ای نداره... بازی تک به تک هیچ ارزشی نداره و همونطور که همه میدونن، فقط بازی 5به5 ملاکه... به هر حال مرسی از شرکتتون توی بحث
مرسی دویل جان.. بزار ببینم، بعد نظرم رو میگماینم یه ریپلی از ursa که اسپلش دارم و لول 3 .وقتی رو کریپ اتک میکنم استیت لول 3 رو میگیره ( لول 3 رو گرفتم ) ولی بازم اسپلش کار میکنه و بغلی دمیج میشه
باز هم مخلص همه ی بچه های گل
Devillll (11-07-08), shadow of fear (11-07-08)
سلام
بابا این هرو جدیده عجب عصبانیه هیچی حالیش نیس فقط میکشه
لول 1 بش میکنه مثل مانکی ولی تو 15 ثانیه هر چی یونیت دورو ورت هست هم بش میشن هم 80 تا دمیج میخورن
لول دوش یه حصار دورت میکشه که نمیذاره هرو بیاد توش و 4 بار اونو دور میکنه ولی اگه کسی توش باشه در نمیره
لول 3 توی یه محوصه به رنج600 به صورت دایره 200تا دمیج میزنه
لول 6 که به نظر من باگه این هرو هست مثل اروو پریس میمونه و بلینک یهعنی به اولین یونیت میخوره و بلینک میکنی روش و 1 ثانیه هم بش میشه فقط باید دقیق بزنی
من
Musketeer™ Pro (10-07-08)
من پیشنهاد ایتمم مانکی هست باگ میشه
شاد باشید
Devillll (11-07-08)
سلام در مورد ریپلی mym & reborn واقعا ناراحت شدم وقتی ریپلی رو دیدم خیلی بد لید میریختن بعضی وقتا مثه بچه ها بازی میکردن.باورم نمیشد این تیم تو ایران اول شدهبا پوزیشن دوتا تیم میتونم به جرعت بگم ما اگه بودیم mym رو میزدیم.مگنس و وارلاک خیلی بد بازی کردن.خیلی ها.البته اول بازی مچ وارلاک و درخت خوب بازی رو پیش بردنبعضی صحنه ها خجالت کشیدم که اونا نماینده ایرانن.درختم که بچه ها گفتن اول بازی هم بد بازی کرد.یه پول تاور با پول یه کیل گرفته تازه دقیقه چند رلیس رو بستاول بازی mym داشت 4 به 5 بازی میکرد چون maelk تو جریان جنگ ها نبود ولی بازم تو درگیری ها برنده بود.خلاصه اصلا از reborn این انتظار رو نداشتمموقع مگا شدن راسشون هم که مثل بچه ها یکی یکی میومدن میمردن اصلا با برنامه نبودن و عین 6.48 بازی میکردن و لیداشون هم واسه اون مپ بود خصوصا شمشیر تلپورت مگنسو شادو
shadow of fear (11-07-08)
|
محمد جان چاکریم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من سه سالی War craft بازی کردم dota رو همین طوری fun بازی می کردم هیچی از دوتا سرم نمیشه.
All I ever wanted was for you to know
Everything I'd do, I'd give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me
اگه به تاریخ ایران و جهان علاقه مندید یه سری یه وبلاگ من بزنید
کجا لول 1ش همه رو بش می کنه توی یه محوطه؟به صورت رندوم یکیو بش میکنه و دمیجش میده.کلا توضیح لول 1ت برای یه گله نیست و امکان داره همه بش بشند ولی اگه تک به تک باشند اون نفر به....میرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام
بابا این هرو جدیده عجب عصبانیه هیچی حالیش نیس فقط میکشه
لول 1 بش میکنه مثل مانکی ولی تو 15 ثانیه هر چی یونیت دورو ورت هست هم بش میشن هم 80 تا دمیج میخورن
لول دوش یه حصار دورت میکشه که نمیذاره هرو بیاد توش و 4 بار اونو دور میکنه ولی اگه کسی توش باشه در نمیره
لول 3 توی یه محوصه به رنج600 به صورت دایره 200تا دمیج میزنه
لول 6 که به نظر من باگه این هرو هست مثل اروو پریس میمونه و بلینک یهعنی به اولین یونیت میخوره و بلینک میکنی روش و 1 ثانیه هم بش میشه فقط باید دقیق بزنی
لول 2ش رو من نفهمیدم ولی از اینی که شما میگی کامل تره!یه جورایی هست که 100 تا دمیج میده و هم 100 تا مانا میکشه از طرف!و...
ولی با 3 تا اتک از بین میرند
رنج لول3ش بینهایته!یعنی از توی بیس میتونه بیس حریف رو بزنی!
لول 6ش علاوه بر چیزایی که گفتی دمیج هم طرف رو میده.سرعتش خیلی بیشتر از ارو هست و از اون مهم تر رنجش هی زیاد میشه.
جالبی این هیرو اینه که استرنج هست!من وقتی لول هاشو دیدم گفتم اینتل هست.
استرنجش توی لول 25 93 میشه!
لطفا یکی که میره گیم نت توی بازی حداقل 2 نفره لول 2 این هیرو رو امتحان کنه!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks