دمت گرم!! من اصلا دوست دارم هر چی ریپلی از ژئومنسر تو نت موجوده ببینم!! خیلی حال میده!! وقتی دیدم حتما نظر (به قول ALIEN ) تفنگ بادی رو اعلام میکنم!قا اینم ریپلی ژؤمنستر که قولشو دادم دسم درد نکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو این ریپلی از اسلو ژومنستر و دراگون نایت استفاده شده که دیدنیه
http://www.gosugamers.net/dota/admin...s.php?dl=14044
بچه های گل نظزتونو در مورد ریپلی بدین
شرمنده! قضیه مال یه سال پیشه تقریبا... اگه بچه ها یادشون بود میگم همینجا.. باید ازشون بپرسمMusketeer جان میگما اون پوزیشنو میشه بگی و این استیلز میرفتن رو
چکار کنیم دیگه... بالاخره باید نوبیتمون رو اعلام کنیم... شما با هر آی دی بیادی دوست داریم... آی دی چیه! خودتو عشق است!!!!!!!
Musketeer جان شما هم که ماشالله تغییر کردین و ™ Pro هم شدین
اینجور که معلومه فقط من همونجوری موندم
داداش کوچییکم اسمش علیه... با اکانت musketeer میآد.سلام به همگي
اقا ما هم تو گيم نت يك پوزيشن داريم كه اگر هيروهامون رو حذف نكنن فكر نكنم كسي بتونه براحتي ما رو شكست بده
لاين وسط = protector
لاين بالا = enigma و ertshaker
لاين پايين = lich و silancer
ميشه بجاي ليچ و سايلنسر هيروهاي مگنيتور و لورد اف المپيا (zeus) رو هم انتخاب كرد .
لطف كنيد اين پوزيشن رو آناليز كنيد .
اگر هم كسي تو گيم نت آنلاين هستند بگه تا يه قرار بزاريم 5 به 5 بازي كنيم
Musketeer نگفتي اسم داداش كوچيكت تو جي جي چي هست كه يه دست باهاش بازي كنيم .؟
راستي اگر اسم هيرو ها ر واشتباه نوشتم ببخشيد .ديگه سوادم بيشتر از اين نيست.
راجع به پوزیشنت هم تا یکی دو ساعت دیگه نظر میدم!! من تصمیم گرفتم اگه خواستم یه پوزیشنی بگم از این به بعد روش خوب فکر کنم... اگه هم بشه با بچه ها مشورت کنم... بالاخره خودمون درصد اشتباهمون بالاس
سلام آقا ما خیلی مخلصیمسلام به همگیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم رسیدم ولی یکی دو روز دیرتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشحال شدم بچه های دیگه اینجا بودن
گفتنی ها رو همه گفتن
بهتره دیگه کم کم بحث رو جدیش کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما چاکریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش اومدی! فاروم خودته!! (از کیسه ی خلیفه!)
خلاصه صفا آوردی
شنیدم به MYM خورده بوده!! درسته این قضیه؟سلام
آقا reborn هم که همه بازیهاشو باخت
راستی... دویل جان... راجع به اون پوزیشن سخت پوسته که گفتی دیشب!! با یکی از بچه ها یه صحبتی کردم... نظرت رو این بود:
تویین هد دراگون... جاگرنت... تاید هانتر ... CL ... دوم برینگر...
یک دست هم بازی کردیم با بچه ها... البته خودمون این مچی که شما گفتی بودن و تیم دوم گیم نتمون مچی که این رفیقم تز داد... بردیم البته... ولی برعکسش رو هم بردیم!! فکر کنم پوزیشنی باشه که جواب میده... خیلی پوزیشن خوبی گفتی انصافا... بچه ها کلی حال کردن!! قرار شده بریم گیم نتای دیگه این پوزیشن رو با اونا هم تست کنیم! یعنی با تیمهای قوی تر از خودمون بازی کنیم تا اگه پوزیشن رفیقم جواب میده معلوم بشه
به هر حال... این بود داستان دوتای امروز!! (خداییش خیلی طولانی شد پستم شرمنده!!)
در آخر... کوچیک همه ی بچه ها هستیم!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks