چشم دویل جان! حتما تو گیم نت تست میکنیم پوزیشنت رو... راستش من بازیم باگ که نیست هر هیرویی رو خوب بازی نمیکنم! ولی این آنتی میج معمولا با من خوب راه میآد... خیلی وقتا تو بازیهایی که میکنیم خیلی فان(!) مگینا پیک میکنم یه چیزی میشه که نگو... دست برقضا جلوی دراگون نایت که گفتم خیلی باهاش مشکل دارم هم فقط با مگینا و یکی دو تا هیروی دیگه میتونم وایسم!! کلا باهاش باگ بازی میکنم با اینکه باگ نیستم... پوزیشنی که گفتم هن بعید میدونم زیاد کم بیاره!! بالاخره وقتی تو یه بازی پروتکتور و دراگون نایت باشن سخت میشه کم نیاورد!!! البته من مگنیتور رو هم میگفتم بد نبود!! خلاصه... چشم با بچه ها حتما تست میکنم پوزیشنت رو! به دو سه تا از بچه های باگمون هم میگم آنالیز کنن پوزیشن رو!! خداییش 2 تا از بچه هامون تو کرج معروفن! ازشون میپرسم حتما!!
البته به نظرم پوزیشن سهراب هم خوبه...
میدونی... در مجموع هیچ پوزیشنی نیست که نشه ضدشو رفت... من اینو پارسال سر یه جریانی فهمیدم... یه بار یه تیمی اومدن تو گیم نتمون شاخ بازی!! گفتم ما این پوزیشن رو میریم... شما فکر کنید قبل از بازی... هرچی خواستید برید!!!!!!!! بچه های ما هول کردن پوزیشن اشتباه رفتن باختن!! بعدا معلوم شد اگه یه استیلز میرفتن بازی رو دقیقه 25-30 جمع میکردن!!
Bookmarks