بیا داداش که خوش اومدی... خواستم اونور بگم که اشتباه نیست رفتن، ولی خودت اومدی... خلاصه خیلی خوش اومدی... قدم بر چشم ما نهادیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدهمه ریختن اینجا که!!
منم اومدم
حالا خیلی ها موندن! امیدوارم همه بیان!
من مخلص شما هستم. همونطور که همیشه عرض کردم!مدیر عزیز میلاد حان بازم ممنون امیدوارم بتونیم حرفمون رو عملی کنیم.
بچه های گل چقدر حرفه ای هستید؟
یعنی از اول اول شروع کنیم یا کمی سطح بالاتر یا حرفه ای ؟
البته من فقط اولی رو بلدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بقیشم بچه ها هستن
lets goooooooooooo
آقا یه سوال.نخندین بهما!!! lol & wow که میگین مخفف چیه و یعنی چی؟
خوب من که وضعیتم مشخصه!! در حد خیلی پایینی بازی رو بلدم... امیدوارم بتونم از راهنمایی های دوستان استفاده کنم تا پیشرفت کنم.
به نظرم یک کمی از متوسط شروع کنیم بهتره. یعنی پوزیشنها رو بررسی کنیم. مخصوصا تو مپای جدید. حالا هر کسی هر سوال هر چقدر ابتدایی هم که داشت، من شخصا دربست در اختیارش خواهم بود. مطمئن هستم که بقیه دوستان هم کمک هاشون رو دریغ نمیکنن... به نظرم در مجموع سطح این تاپیک خیلی بالاتر از چیزی میشه که تو پی سی ورلد داشتیم...
چرا بخندیم؟! من خودم هم نمیدونستم معنی لغویش چیه... الآن که شما گفتی رفتم نگاه کردم، خیلی ها با معانی مختلف گفتن مثلا اینا:
Lol = Laugh Out Loud
Lol = Lots of Laughter
کلا یعنی در حال خندیدن با صدای بلند!! یعنی ذوق مرگ!!
اگه یجا این رو هم دیدی، معنیش رو بدونی بد نیست!
Rofl = Rolling on Floor Laughing
ولی wow
هبچ معنی خاصی نداره. به معنی تعجب به کار میره و وقتی تعجب میکنی میگی wow!!!!!!! بیشتر به نظرم مثل آخ یا وای یا اینها میمونه
البته World of Warcraft هم میشه wow !!!!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks