salazar (03-01-08)
سلام دوستان این تایپکو زدم که یه سری مپ برای هم بزاریم حالشو ببریم....
لطفا مپ های جال رو قرار بدید (Campaign و Funny و RPG)
در ضمن همه ی Map ها single Player باشند!
اول خودم میزارم:
Gladiators
یه Map 12 نفره که در اون شما یه Hero رو به عنوان گلادیاتور بر میدارید و بازی می کنید و هر کسی که به 1500 رسید برنده است و قهرمان میشود.
امکانات:
دوئل با 3 بازیکن دیگر
مبارزه های مختلف
دانلود
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
salazar (03-01-08)
|
|
یک Campaign 5 قسمتی که خیلی داستان جالبی دره خودم دو قسمت رو تموم کردم در هر قسمت شما یکی از دوستانتان رو پیدا میکنید که همهی اونها علاوه بر خودتان حافضهتان را از دست داده اید....
من خودم دو قسمت رو تموم کردم....
دانلود:
Chapter I
Chapter II
Chapter III
Chapter IV
Chapter V
هر کدوم مشکل داشت سریعا اطلاغ بدید لطفاً!!
ممنون
میلاد
دلم نیومد این مپ رو نذارم خیلی خیلی قشنگه در این مپ شما علاوه بر Quest اصلی تعداد زیادی Quest اختیاری هم دارید و بازی رو واقعا قشنگ میکنه شما قهرمانی هستید که وارم میدان میشوید و با جمع آوری پول و سرباز و با کمک متحدانتان دشمت قدرتمندتان را که Undead هم هست را شکست میدهید این بازی واقعا اسمش برازنده اش است زیرا واقعا شما ماجراجویی را به چشم میبینید....
دانلود (World of Adventure)
دوست گرامي ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
براي كسايي كه ممكنه اين صفحه رو ببينن اضافه كنم كه http://war3.incgamers.com
يه سايت در رابطه با مپ و mod براي بازي هايي مثل واركرفت هست
و quick عزيز نيز از همين سايت world of adventure رو معرفي كرده
بازم ممنون
! Eternity is at hand !
Quick (30-01-08)
سلام
من براي download مپ ها جديد dota allstars سايت www.getdota.com پيشنهاد ميكنم ولي فقط براي dota allstars است
اگه ميشه map 6.49 c ai براي من بزاريد تا download كنم
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام من مپ هاي بازي دوتا واركرافت را دانلود كردم ولي در بازي مي روم وبر روي مپ هاي دوتا كليك مي كنم مپ ها نمي آيند چرا؟
باید برای این مپ آخرین پنچ بازی رو نصب کنی !!
میتونی سرچ کنی خیلی راحت پیدا میشود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته اینم تاپیکش:
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=4603&page=2
کاربر شهرسختافزار
ببينيد بايد پچ 1.21 يا 1.20 رو دانلود كنيد راستي براي دانلود آخرين مپ هاي دوتا به اين سايت مراجعه كنيد
www.dota-allstars-blog.blogfa.com
راستي مپ dota 6.61 beta رو ه حتما دانلود كنيد در مقايسه با ورن هاي ديگش خيلي باحاله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید راستي بچه ها اگه كسي از شما باشه كه بلد باشه با برنامه gerna كار كنه بگه تا با هم آنلاين بازي كنيم منظورم warcraft هست اگه كسي هم علاقه مند به اين كار هست بگه تا بهش بگم چه جوري بايد اين كارو كنه خيلي حالش بيشتر از بازي معموليه امتحان كنيد ضرر ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mohi951753 در تاریخ 08-07-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks