آقا از همتون واقعا ممنونم... اصلا سعی میکنم اگه شد گروهمون رو بیارم اینجا خودشون براتون همه چی رو توضیح بدن... ولی سعی میکنم الآن یه مقداری خودم توضیح بدم!
اول اینکه، ما هدف اصلیمون آفریقا نبود... در اصل ما میخواستیم آفریقا رو بگیریم و بودجه ی لازم برای عملیات بعدی رو از این راه بدست بیاریم... یکی از احتمال ها برای عملیات بعدی، گرفتن هلند بود، یکی دیگه، خرابکاری اقتصادی در پاکستان... اگه دقت کنید، ما میخواستیم به جاهایی که کشورهای دیگه توش ضعف دارن حمله کنیم... مثلا هلند جمعیت کمی داره و به همین خاطر میخواستیم بگیریمش.. و پاکستان هم چون اقتصاد ضعیفی داره میشه ارزش پولشون رو کم کرد و پولشویی راه انداخت... خلاصه خیلی برنامه های متنوعی داشتیم و خیلی متونستیم به ایران کمک کنیم که عوامل زیادی باعث شدن موفق نشیم، الآن هم که همه منتظر ورژن یک هستن که به نظر میآد توش اصلا نشه از این کارا کرد!! به هر حال، موقعیت خوبی از دستمون رفت
در هر صورت، ما الآن هم هنوز تو آفریقا امید زیادی داریم، چون یه مقداری از کنگره رو داریم و غیراز اون، مردم اونجا (منظورم بقیه ی خارجی ها هست!) از دولت جدید راضی نیستن... کنگره هم همینطور، کلا جو خوبی راجع به دولت وجود نداره اونجا، اگه این بار کسی خیانت نکنه و ادمین اذیتمون نکنه، میتونیم یه کارهای خوبی بکنیم
خلاصه امیدهای زیادی وجود داره هنوز
مرسی از همتون بازم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks