green_waves (15-08-08)
فرستادم.......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
:My Nickname®ângê®
green_waves (15-08-08)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر ثبت نام کردم ولی راهنماش را از کجا باید پیدا کنم ؟
کاربر شهرسختافزار
مرسی بابت ثبت نامت...با تشکر ثبت نام کردم ولی راهنماش را از کجا باید پیدا کنم ؟
دوست عزیز، شما هر کاری داشتی به بنده بگو، در اولین فرصت راهنماییتون میکنم. پروفایل بنده در بازی Musketeer هست.
برای آموزش میتونید این فایل رو هم بخونید که بسیار عالی و روان هستش و خیلی چیزا رو بهتون یاد میده. این فایل توسط Mithrandir که از بچه های Erepublik.ir هست آماده شده.
خلاصه خوش اومدی به بازی، امیدوارم بهت تو بازی خوش بگذره
green_waves (16-08-08)
کاربر شهرسختافزار
همه ی دوستان لطفا توجه کننیک مساله ی امنیتی بسیار مهمی هست که باید به عرضتون برسونم، منتها نمیشه اینجا بگم... هرچند خطر بسیار کمی داره اینجا، ولی باز احتیاط شرط عقله!! فقط از همتون خواهش میکنم اگه براتون ممکنه بیاید یاهو و به من یه پی ام کوچولو بدید! این آیدیم: musketeer1988 یا اینکه یه پیام خصوصی بدید
مساله، مساله ی امنیت ملی هست و یکی از مهمترین اتفاقاتی هست که ممکنه در این چند وقت در ای ریپابلیک رخ بده... بنابراین خواهش میکنم یه تماسی با من بگیرید
مرسی از همه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_waves (17-08-08), RedSpoT (21-08-08)
سلام محمد جان.خوبی؟؟ما رو که از اددلیستت پاک کردی.گفتم شاید نخوای جواب بدی واسه همین منم دیگه پیغامی ندادم بهت.id man divooneye_negat1369@yahoo.com
اگه منم میتونم بدونم بهم ایمیل بفرست.تو یاهو اددم کن
چه روزی آن میشی که بصحبتیم؟؟؟
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
کاربر شهرسختافزار
خوب سر همین مساله لیست دوستام رو پاک کردم دیگه. از همه هم معذرت خواهی کردم با پیام خصوصی
من ادت کردم
امروز کامل آنم
از فردا شبها آن میشم
|
|
کاربر شهرسختافزار
من فایل را پیدا نمی کنم لینکشو یادتون رفته بزاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سوال دارم چرا شما افریقا جنوبی را انتخاب کرده اید ؟
کاربر شهرسختافزار
عزیز لینک رو اصلاح کردم....
راستش من انتخاب نکردم. ولی دلیلش این بوده که از سوئد و نروژ هم ریختن تا اونجا رو بگیرن و الآن یک نوع جنگ سیاسی داریم اونجا. که باید حتما پیروز بشیم. شما هم لطفا به ما بپیوندید... همه ی خرج سفر رو هم بنده از جیبم تقبل میکنم بدون هیچ گونه منتی.
بهادر جان شما هم به ما بپیوند.... اگه از اینجا رد شدی، حال کردی تو این قضیه شرکت کن لطفا
کاربر شهرسختافزار
تفاوت چندانی نکرد
General Error
کاربر شهرسختافزار
اصلاحش کردم... ببخشید بابت لینک خراب
ولی نمیدونم چرا شما اصلا به این قضیه ی آفریقا توجهی نمیکنید. امشب احتمالا آخرین شب اعزامه... عاجزانه تقاضا دارم با من تماس بگیرید musketeer
خیلی ممنون
RedSpoT (21-08-08)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks