کاربر شهرسختافزار
براتون گیفت ارسال شد عزیز جانهر کی میتونه به من یکم Gift بده اسمم تو بازی Arsin هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرافرازمون کردی میلادجان... این paradise که میبینی، یکی از بزرگان به حساب میآد. بنده رو هم ایشون معرفی کردن به بازی، الآن هم تو شرکت ایشون کارمیکنم... خلاصه خیلی خوش اومدی میلاد جان!!منم الان رجیستر میکنم به جمع شما بر و بچ میپیوندم.
قربونت محمد جون
بچه ها کار چطوری پیدا کنم؟
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Musketeer™ Pro (08-08-08)
کاربر شهرسختافزار
تو قیمت Economy گزینه ی اول یعنی Find Job رو بزن و مشخص کن که تو چه زمینه ای میخوای فعالیت کنی، بعد حقوق درخواستیت رو هم مشخص کن. معمولا الآن 1 الی 2 ریال در روز میتونی حقوق بگیری!! بعد کارخونه دارها برات پیشنهاد میفرستن
ممنون
ماشالله چقدر ارزش پئل بالاست اونجا!!!
کاش تو دنیای واقعی اینطوری بود!
Musketeer™ Pro (08-08-08)
کاربر شهرسختافزار
تازه الآن ارزش ریال رو آوردن پایین، این دو دوره، رئیس جمهورها و تیم اقتصادیش برای اینکه واردات کم بشه و صادارت افزایش پیدا کنه ارزش ریال رو آوردن پایین!
Âli rângêr (08-08-08), Quick (08-08-08)
آره واقعا خیلی با ارزشه از پول اسپانیا با ارزش تره !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته هنوز ایران جای کار دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
:My Nickname®ângê®
Musketeer™ Pro (08-08-08), Quick (08-08-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
البته این دولت جدید هیچی حالیش نیست!! کلا خیلی دولت قاطی ایه!! وقتی کشور رو تحویل گرفتن، تو بازار ارز هر ریال برابر بود با 0.037 طلا. ولی امروز شده 0.028 !!!!! همینجوری دارن میارن پایین ارزش ریال رو!! هیچی هم جلودارشون نیست!!!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Âli rângêr (08-08-08), Quick (08-08-08)
تبصره جدید دولتو دیدی که مربوط به سلاح میشه?؟
به نظر جالب میاد
:My Nickname®ângê®
کاربر شهرسختافزار
بچه ها اسمتون تو ازی چیه اددتون کنم؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks