هر روز باید هم کار کنید، هم تمرین نظامی. غذا هم باید هر روز بخوریدچند وقت یک بار باید کار کنم؟ چندوقت یه بار غذا بخورم؟
تو صفحه ی اول سمت راست این باکس رو میبینی:چطوری میتونم جلوی آیدی خودم یه جمله مثل بقیه بنویسم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون بالاش تایپ میکنی دگمه ی Shout رو میزنی. همه ی دوستات تو شاوت باکسشون میبینن اون پیامت رو. تو هم همیشه پیام های دوستات رو میبینی. روزی 3 تا بیشتر نمیتونی شاوت بزنی :دی
بعد آخرین شاوتی که بزنی تو پروفایلت نشون داده میشه زیر اسمت
ناراحتی نداره که. تو اریپابلیک بر خلاف دنیای واقعی کارخونه دارها جون میدن واسه کارگر! اصلا نگران نباش همیشه کار برات هست. کارخونه دارا برای کارمند سر و دست میشکونن.دوستان یه خبر بد.من رو اخراج کردن و هرچی سعی کردم دنبال کار بگردم چیز به درد به خوری پیدا نکردم و هیچ لولی به من نمیخورد مگر0 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه به زور یکی رو انتخاب کردم.
اون تصویر در حقیقت راهنمای بازیه. اسم اون یارو Plato هست. وقتی به چیز جدیدی بر بخوری یا برات اتفاق بیفته این یارو میاد اون بالا بهت میگه. مثلا الآن لول3 شدی، میاد بهت میگه از این به بعد میتونی سفر بکنی. لول 5 بشی میگه میتونی بجنگی، لول 6 بشی میگه میتونی رای بدی... همینجوری الی آخرمنظور از این تصویر چیه؟
الآنم کار خاصی نمیخواد بکنی. ورک و ترین روزانه فراموش نشه. غذا بخر. اگه دوست داشتی روزنامه ها رو بخون یک کمی اوضاع دستت بیاد.
خیلی مخلصیم

Bookmarks