برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه پروفایل شما این نیست؟ خب شما که خدا رو شکر در یک کارخونه مشغول به کار هستید.

به هر حال برای کار پیدا کردن باید روی Job Market از منوی Market کلیک کنید، مثل شکل زیر:

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

بعد صفحه ی Job Market باز میشه، اینجا کارخونه ها پیشنهاداتشون رو میزارن و شما باید شغلی رو که مناسبت هست پیدا کنی:

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اون قسمتی که با رنگ سبز مشخص کردم نوع کارخونه رو نشون میده. 3 نوع کارخونه داریم: Manufacturing (تولیدی) ، Land (مزرعه/معدن) ، Constuction (ساخت و ساز) . شرکتهای اسلحه، بلیط، گیفت و غذا تو دسته ی تولیدی هستن. کارخونه های گندم، آهن، چوب و الماس در دسته ی معدن و کارخونه های ساخت، خونه، بیمارستان، و سیستم دفاعی در دسته ی ساخت و ساز
قسمتی که با رنگ آبی مشخص شده میزان اسکیل رو نشون میده. مثلا اگه اسکیلت 2 هست از اونجا عدد 2 رو انتخاب کن تا پیشنهاداتی رو ببینی که به دردت میخورن. اسکیلت هم که با کار کردن هر روز میره بالا
اون قسمتی که با رنگ زرد مشخص کردم کشور رو نشون میده که خوب مشخصه دیگه :دی
اون کادر بنقش رو میبینی؟! اون ستاره ها نشون دهنده ی کیفیت کارخونه هستن. وقتی تو کارخونه کار میکنی به میزان ستاره هاش از سلامتیت کم میشه. برای همین توصیه میشه اوایل بازی تو کارخونه های یک ستاره و نهایت 2 ستاره کار کنی.

اون آدم آبیه که سمت چپ هست هم نشون دهنده ی Wellness یا همون سلامتی شما هست. با هر روز کار و تمرین نظامی از ولنستون کم میشه و برای جبرانش باید غذا بخورید. البته گیفت هم میتونه کمک کنه به بالا رفتن ولنس.

برای غذا خریدن از منوی Market گزینه ی Market رو بزن. عین همین قسمت کار پیدا کردن فقط باید مشخص کنی چی میخوای بخری. و هر تعداد خواستی جلوش تایپ میکنی و میخری

درخواست دوستی هم که کاملا مشخصه. یک درخواست میاد که فلانی درخواست دوستی داده. Yes یا No !!

شما تقریا 6 روز زمان میبره تا به لول 5 برسید. اونوقت میتونید توی جنگ شرکت کنید. اگه خوش شانس باشید و روزی که به لول5 میرسید جنگی وجود داشته باشه، شما میتونید یک بار بجنگید، از بیمارستان کیفیت 5 استفاده کنید و 50 ولنس کسب کنید، و دوباره بجنگید. حالا فایده اش چیه؟ هر جنگ 2 EXP به شما میده و اینجوری میتونید همون روز به لول6 برسید و 5 گلد رو بگیرید

تا اون موقع قول میدم بازی رو از من بهتر یاد میگیرید، بازی سر راست و ساده ایه، در عین حال هر چی بگذره بیشتر درگیرش میشید و کم کم وارد سیاست و مسائل اقتصادی و کارخونه داری میشید.

باز هم سوالی بود در خدمتم
ممنون.چند وقت یک بار باید کار کنم؟ چندوقت یه بار غذا بخورم؟
چطوری میتونم جلوی آیدی خودم یه جمله مثل بقیه بنویسم؟