عزیز خیلی خوش اومدی. خوشحالمون کردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا ما یک فاروم خیلی کامل و خوبی داریم که متاسفانه یک هفته ای میشه که داونه آدرسش هم http://erepublik.ir
اونجا همه ی آموزش ها هست. ولی خب، نمیدونم چرا فعلا داونه. شما هر سوالی داشتی میتونی از من یا همین امیر عزیز بپرسی.
آیدی من تو بازی Musketeer هست درخواست دوستی هم فرستادم برات.
یک مقداری هم سعی میکنم کمک کنم تا زودتر راه بیفتید. بهتون قول میدم از اریپابلیک خوشتون بیاد. اول شاید به نظرتون فقط Work و Train زدن روزانه باشه، ولی وقتی یک کمی بیشتر در جریان مسائل سیاسی و اقتصادی و نظامی قرار گرفتید مثل بقیه ی ما ساعتها مشغول همین بازی میشید.
امیدوارم بتونم اگه از دستم بر بیاد کمکی بکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks