من به اسم Mr.Koala ثبت نام کردم.
ممنون میشم آموزش نسخه جدید رو با عکس بزارید.یعنی بهم بگید چه کارا بکنم و چه جوری پول جمع کنم؟
من به اسم Mr.Koala ثبت نام کردم.
ممنون میشم آموزش نسخه جدید رو با عکس بزارید.یعنی بهم بگید چه کارا بکنم و چه جوری پول جمع کنم؟
Failure is not an option
Musketeer™ Pro (19-06-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
عزیز خیلی خوش اومدی. خوشحالمون کردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا ما یک فاروم خیلی کامل و خوبی داریم که متاسفانه یک هفته ای میشه که داونه آدرسش هم http://erepublik.ir
اونجا همه ی آموزش ها هست. ولی خب، نمیدونم چرا فعلا داونه. شما هر سوالی داشتی میتونی از من یا همین امیر عزیز بپرسی.
آیدی من تو بازی Musketeer هست درخواست دوستی هم فرستادم برات.
یک مقداری هم سعی میکنم کمک کنم تا زودتر راه بیفتید. بهتون قول میدم از اریپابلیک خوشتون بیاد. اول شاید به نظرتون فقط Work و Train زدن روزانه باشه، ولی وقتی یک کمی بیشتر در جریان مسائل سیاسی و اقتصادی و نظامی قرار گرفتید مثل بقیه ی ما ساعتها مشغول همین بازی میشید.
امیدوارم بتونم اگه از دستم بر بیاد کمکی بکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان اگر سوالی داشتید در خدمت هستم
در مرحل اول اگر مشکلی بابت تهیه غذا یا ... داشتید بگید کمک میکنیم
یک مقدار توضیحات هم بدم در مورد حقوق و ...
دوستان بعضی کارخونه ها هستن که خیلی جون شما رو میگیرند و حقوق خوبی هم نمیدن اگر شغل خواستید بگید تا بگم کدوم کارخونه خوب حقوق میده و ....
در مرحله ی اول شما باید به لول 6 برسید تا 5 طلا بهتون تعلق بگیره و حق جنگ هم داشته باشید
از اونجا به بعدش زیاد سخت نیست دیگه
اگر 30 روز پشت سر هم کار کنید مدال کارگر سخت گوش رو میگیرید + 5 طلا
وقتی به درجه 5 نطامی برسید مدال میگیرید با 5 طلا
از لول 15 به بعد بابت بالا رفتن هر لول پنج تا بیست طلا میگیرید
این مطالب رو گفتم تا دوستان بدونن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (20-06-09), Musketeer™ Pro (19-06-09)
خوب من عضو شدم اما بلد نیستم که چه جوری کار پیدا کنم.لولم 0 هست. غذا هم بلد نیستم بگیرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه این چیزای اولیه رو به صورت عکس بهم نشون بدی ممنون میشم.حتی بلد نیستم درخواست های دوستی رو Accept کنم.
در ضمن سمت چپ یه آدم هست که نصفش آبیه زیرش نوشته 51
Failure is not an option
Musketeer™ Pro (20-06-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks