مهرداد جان من کوچیکتم.یه نصیحت به شما میکنم
حالا حالاها دنبال جنگ نرید!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
.
والا جنگ خیلی سرگرمی خوبیه تو ایریپابلیک. اتفاقا به زودی به پاکستان قراره حمله کنیم. از الآن خودتون رو آماده کنید برا یه جنگ خفن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگه خواستید بجنگید تفنگ رو هر جور شده داشته باشید. کیو یک خیلی با کیو 4 فرق نداره. ولی بدون اسلحه مقدار دمیجتون نصف میشه. پس تفنگ خیلی مهمه
بعد اینکه وزیر رفاه و مسجد برا گیفت رسانی هستن. ولی راستش یکم سفتن!! باید یکم نرمشون کنید. یعنی از قبل هماهنگ کنید. البته من دارم با متولی مسجد صحبت میکنم که برای گروهی که از پی سی نتووک اونجا هستیم یه گروه گیفت رسانی جدا داشته باشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون من خودم این هفته اعزام میشم خدمت، و چون قول دادم، باید یه کاری کنم که وقتی رفتم قولم زمین نخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی عیسی جاندر ضمنا بطور رسمی از جناب Destiny (امیر) دعوت میکنم که به تیم تبلیغاتی ما ملحق بشوند و مسوولیت کارهای گرافیکی رو برعهده بگیرند. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون با کارهای گرافیکی از جمله طراحی تبلیغات و استفاده ملت در امضاشون در انجمن ها میشه افراد بسیاری رو به بازی دعوت کرد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر دولت پشتیبانی مالی نکرد خودم در خدمتت هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم کم کم کل دولت رو بچه های پی سی نتووک بگیرن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید امیر جان، شیرینی بچه های پی سی نتووک یادت نره لطفا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks