ما چاکریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمحمد جان...چقدر با Society Builder شدن فاصله داری؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نشانش خیلی بهت میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...تا حالاش که من و فکر کنم وحید رو آدم کردی!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا راستش فکر نکنم بگیرم این نشان رو. چون خودم اینوایت نکردم. دادم مسجد و بقیه ی بچه ها اینوایت کردن.
شما تاج سر ما هستی... من به شخصه خیلی از شما و بقیه ی دوستان اینجا چیز یاد گرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پروین خانم، شما لول آپ که بشی، برات پیغام میاد که چه کارهایی میتونی انجام بدی از اون لول به بعد. جنگ هم خوب یکی از همون مواردهچند روزه برای من پیغامی مبنی بر شزکت در جنگ !!! می یاد... باید چیکار کنم؟( من صلح طلبمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
توی کدوما میتونم شرکت کنم؟؟؟ چه شرایطی داره؟
برای جنگیدن یا باید به کشوری برید که توی یه جنگی دخالت داشته باشه. اگه از ایران بخواید بجنگید فقط تو جنگهایی متونید بجنگید که ایران توش دخالت داره. الآن تنها جایی که به ایران مستقیم مربوط میشه، پرتغاله که توسط اسپانیا مورد حمله قرار گرفته که فعلا هیچ Battle فعالی توش وجود نداره.
البته میشه برید خارج و بجنگید. یعنی یه بلیط بخرید. برید به کشوری که توش جنگه. البته اسلحه هم یادتون نره. حتی اگه شده با اسلحه کیو 1 بجنگید ولی بدون اسلحه اصلا توصیه نمیشه.
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks