سید امیر جان، من چند روز دیگه میتونم بهت گلد بدم. ولی واقعا الآن خودم از همه فقیرترم!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی عوضش برات یه خبر فوق العاده دارم! پست بالاسریتو ببین!! جناب عیسی دانشور! همون گنده ی خودمون!!
بله... رئیس جمهور ایران، محبت کردن و به اینجا قدم گزاشتن. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید امیدوارم ایشون رو اینجا بیشتر ببینیم.
ولی خبر خوبم این نبود! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خبر خوب توی این آرتیکل مشخص هست. به اعضای فعال برای تبلیغات برای سایت پاداش داده میشه. کامنت اول اون آرتیکل رو بخون!! فکر کنم از این به بعد گلد درآوردن کار خیلی خیلی سختی نباشه!
البته من شامل این پاداش نمیشم. یوقت فکر نکنی من هر چی اینجا زور زدم برای گلد بوده!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن اینکه من تا چند روز دیگه میتونم یه مقداری برات پول جور کنم اگه هنوز لازم داشتی. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks