برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashilll برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام به همه والا من قدیما این جور جاها زیاد میومدم تا اینکه موتاده wow شدم
الان هم اگه بشه جواب این اقا رو بدم و خلاص
wow تو خارج مثله رستم و بکس خودمونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول 2 رو جواب میدم!!! چون یه مدت که بازی کنی دیگه معتادی !!! و وقتی off ، server شه مثه من باید مثه معتاد ا نه انگار به هشون مواد نرسیده باید دنباله Server fun بگردی اینه که میگن اعتیاد داره چون هی می خوای بازی کنی حالا هر جا و هر Server ی
3 این 3روز بازی نکنی دیوونه میشی
4اره حدودن همینه که گفتی و این آخریه lich kiing میره یه دایناسور داره بیدار می کنه و .....
5 اگه می خوای واقان بازی کنی و اوجا نیست www.game4u.ir میری برات میفرستن
6 اون قسمت مخصوص addres e server هاست و مواقعی که می خوای بری یه server دیگه اونو عوض می کنی
7 و8 ینی اینکه اگه می خوای بری یه Serverی باید حتما همون پچ همون باشه نه بیشتر نه کمتر
9 اره یا از یکی نصب شده شو copy کنی بیاری
10 هدف boss میرنی item میگیری شاخ میشی همه رو میزنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11 اون موقع یه class از hord ها رو ساختی که org بوده و shaman خوب دیگه همین :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12 اون یه server ی مجازی بوده که خودتی و خدات lol و نترس با اون معتاد نمی شیا
همین دیگه اوووووووووووووووه خسته شدم
خلاصه یه server هم میگم برو حال کن www.mmorpg4all.com خارجی و خوب
www.game4u.ir و www.pgserver.ir هم ایرانی
ایشالا حل شد ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks