سلام داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سئوال من چجوری باید پچ نصب کنم؟
اسلا ایت پچ چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
سلام داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سئوال من چجوری باید پچ نصب کنم؟
اسلا ایت پچ چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
کرک را باید کجا قرار بدم؟
کاربر شهرسختافزار
دوستان تاپیک قدیمی فعال نکنید این بازی مسابقاتشم تموم شده دیگه
ضمنا:فایل .exe بازی رو پیدا کنید کرک رو تو اون پوشه قرار بدید(replace کنید)
کاربر شهرسختافزار
سلام. خسته نباشید. من دوس دارم آنلاین بازی کنم اما هر کاری میکنم نمی تونم به کد و کرک و پچ دسترسی پیدا کنم. سرعت اینترنتم از دانشگاهه.بالاست.میشه مشکله منو بر طرف کنید؟ من بازیم خیلی خیلی خوبه میتونم بهتونم ثابت کنم فقط مشکلمو برطرف کنید. اگه لازم بود بهم اطلاع بدید تا شمارمم بگم تا راهنماییم کنید.ممنون میشم.................................. email:kingkillertx@gmail.com
کاربر شهرسختافزار
سلام
من تمام مراحل نصب گيم رنجر رو انجام دادم
فقط براي تنظيمات خود بازي كه مستقيما اجرا بشه يادم رفته!
عكس هاي آموزشي هم غير فعال شده
لطفا كمكم كنيد
باتشكر
بيدار شيد مديريت محترم!!!
اگه ميشه عكس هاي آموزشي رو به ايميلم بفرستيد
hamzeh.rijani@yahoo.com
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من دوسال پيش اينقدر بازي كردم تا هاردم سوخت
يكي به من كمك كنه
کاربر شهرسختافزار
agha ma inaie ke goftio ye kalamasham nafahmim mishe vase ma to yahoo tozih bedi id man hamoon sharyar_starboy merc
کاربر شهرسختافزار
َArasH pakkon
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام بچه ها من این بازی رو تحت شبکه (همون هاپ و ...)انجام دادم ولی تا حالی انلاین بازی نکردم روش join شدنش فرق داره .
لطفا یکی جواب بده.
من که قبلا این بازی می کردم فعلا وارکرافت اونم دوتا حال میده .
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks