پسر خوب .. من شب حذف اکانت می کردم , صبح پا می شدم غیر فعال می کردم !!
چطور دلت اومد 1300 تا جمعیت با 3 تا ده رو بفرستی رو هوا آخه
دلت اومد نداره من تو همين سرور Speed كارم بجايي رسيده بو تا 6 صبح بيدار مي موندم
تا 12 ظهر مي خوابيدم تو خواب هم تراوين دست از سرم بر نمي داشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان 5 روز پاكم شما اگه بدوني من تو speed‌چه id حذف كردم

البته دو تا id بود كه يكي شو يكي از دوستان خسته شده بود داده بود به من كه حذف نشه يا فارم نشه
بنده خدا فكر نمي كرد من هم حذفش كنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته با اون دوتا id چون نزديك هم بودن يه جنگ جهاني تو منطقه راه انداختم و حسابي تا ثانيه اخر حال دشمن هام رو گرفتم و فردا كه اونا بيدار شدن خسارت بدي خورده بودن و كسي هم نبود كه ازش انتقام بگيرم البته فردا يي حذف يه سر زدم با اكانت دوستم ديدم ده hammer يه بد بختي تو صاف كرده بودم 17000تا تبرزن ازش انداخته بودم خلاصه بد جوري با نتايج بعد حذف اكانتم حال كردم
در ضمن اين بازي هر چيش بد باشه يه چيزش خوبه ممكن دوست هاي خوبي پيدا كني

البته باز من تمام تمركزم رو روش نزاشته بودم ايشاالله تابستون بعد كنكور كارداني به كارشناسي مي خوام از روز اول سرور Speed بازي كنم تا روز اخر بصورت 24/7 ولي شديدا به ادم هايي كه بيماري قلبي دارن توصيه مي شه بازي نكن چون همچيتون رو ازتون ممكن بگيره حتي جونتون رو
اين يكي تو شوخي نكردم جدي طرفش نريد اگه قدرت حذف اكانت رو نداريد