™Ali (21-07-09), D J V A H I D (27-09-09), htondkar (21-07-09), Nico Belic (15-10-09), Quick (05-08-09), ripek (08-12-09), Trance (21-07-09)
بمب سرور اولین سرور ایرانی به صورت 24 ساعته آنلاین راه اندازی شد.تمامی اعضای این تیم در حال حاضر ایرانی هستن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آدرس اصلی این سرور http://bombserver.com هستش و از طریق آدرس http://forum.bombserver.com میتونید به انجمن گفتگو برید و سوالات خودتون رو بیان کنید.
برای ساخت اکانت بازی از طریق آدرس http://bombserver.com/register اقدام کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Bahador در تاریخ 21-07-09 انجام شده است
Failure is not an option
™Ali (21-07-09), D J V A H I D (27-09-09), htondkar (21-07-09), Nico Belic (15-10-09), Quick (05-08-09), ripek (08-12-09), Trance (21-07-09)
|
|
دوستان اگه کسی لینک دانلود بازی رو داره لطفا برای من بزاره
Failure is not an option
کاربر شهرسختافزار
Servere kheyli khobie ! man ke raziam :P bye all
آخرین ویرایش توسط Kazem1 در تاریخ 24-07-09 انجام شده است
Bahador (05-08-09)
بهادر جان اگه میخوای حدود 17 گیگ رو دانلود کنی میتونی Installere خود WOW رو از سایت بلیزارد دانلود کنی و بزاری تا دانلود بشه هر 3 نسخه ی بازی هم هست توش . . .
پچ ها هم اتوماتیک دان میشن . . .
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Bahador (05-08-09)
در ضمن این بازی فوق اعتیاد آور رو پیشنهاد میکنم سراغش نرید اصلا توصیه نمیشه! :دی
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
کاربر شهرسختافزار
بابا راست مي گه كاش يكي به من گفته بود من سه روزه دارم بازي مي كنم معتادش شدم مجبور شدم براي اين كه قبض تلفونم خيلي نياد adsl بگيرم راستي اين سرور funserver هست يعني ز لول 80 شروع ميشه ؟چون من حوصله ندارم لول زياد كنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
این سرور نیستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
اصلا معلوم نیست صاحب این سرور کیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 ماهه که من نتونستم وارده بازی بشم.
سایته سرورم که کلا خرابه اگه کسی خبری از bomb server داره یه ندا به منم بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید id man lord_of_boys2006
آخرین ویرایش توسط lord.of.the.boys در تاریخ 14-10-09 انجام شده است علت: به تو چه
من!
کمک من نمی تونم بازی کنم کمک کنید(aaaaaadddddddslllllll)هم دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه ی پست نویس های wow ایول بابا خوب مینویسید ! من تازه تو این سایت ثبت نام کردم و الآن یکی از wowotlk باز های قوی هستم . میخواستم یه معرفی هم از خودم بکنم که اسمم اریانه تو اراکم هستم. همکاری هم درباره ی این بازی بکنین و همچنین راهنمایی. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
My Life For The Horde
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks