Thank For All برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
والا صد رحمت به این خارجیها انقدر لفتش دادین تا به اجبار تو فوروم خارجی جوابمو پیدا کردم!!!
من همه کدها رو دارم البته واسه cod4
ولی من خواستم بدونم چطوری این کدهاد رو میشه از بازی بیرون اورد////حالا به هرحال..ممنون
ولی یه سوال دیگه اینکه
برا زدن این کدها حتما باید سرور باشی(برا فعال کردن چت) راهی هست که بدون اینکه سرور باشی بتونی این کدها رو بزنی تا عمل کنه؟(چت رو یه طوری تو سرور طرف فعال کنی)
دوم اینکه بعضی از این کدها فقط برا خود شخص نیست یعنی وقتی یه کدی رو تو سرور میزنی برا همه بازیکنها که به اون سرور وصل شدن فعال میشه مثل کد پرش زیاد که تو cod4 برا همه افراد فعال میشه؟!!
ایا میشه کاری کرد که فقط برا اونی که کد میزنی فعال بشه؟؟؟ ممنون میشم.
کاربر شهرسختافزار
Thank For All برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای من این error می اد
server connection timed out
سرعت خط 256 ( معمولا چند باید باشه تا جواب بده )
کاربر شهرسختافزار
سلام من وقتی COD 4 آنلاین بازی میکنم یه ارور میده که میگه server connectin timed out میشه بگین باید چیکار کنم ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
dar version gheire 1.7 nemishe bazi kard?
کاربر شهرسختافزار
چه طوری میشه به ورژن 1.7 تبدیلش کرد ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام2
شاید شده باشه که شما PC خود رو عوض میکنید و ........
بله Rank ما دوباره به 1 بر میگرده
شما شروع به گریه کردن می کنید
ولی با راه زیر شما فایل پیوست با نام LeveL 55 رو دانلود کنید نصب کنید و از رنک 55 لذت ببرید (برای 1.7)
هیچ وقت قبل از این که یکبار به Level 55 برسید امتحان نکنید چون کاملا" معلوم میشه که یک Noob که Level 55 داره کیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه مشکلی که دارم اینه که پچ 1.7 رو دارم همه چی فکر کنم ok هست اما پروفایل رو نمیاره و موقعی که برنامه رو باز میکتم این error رو میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از این هم این جوری هست.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهشا کمک کنید شاید باورتون نشه من رنک 51 بودم یه level مونده بود تا آخرین تفنگ هم آزاد کنه
که یه دفعه همه چی پرید
پیشا پیش سپاسگذارم
آخرین ویرایش توسط miladfox در تاریخ 18-07-09 انجام شده است
همکار سابق انجمن
دوست من من دلیل این اشکال رو نمی دونم ولی الان دیگه همه سرور ها pROMOD شده که دیگه و رنک توش معنی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام خسته نباشید بچه ها من key code را میخوام نمی دونم کجا باید دانلود کنم راستی اگه نی ند بدم میشه تو گیم نت با بچه ها بازی کنیم
آخرین ویرایش توسط omid1371 در تاریخ 04-08-09 انجام شده است
چجوری میشه cod5 آنلاین بازی کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks