خوب تو این گیرو ویری من از کجا ایرانی پیدا کنم آخه حرفا می زنی ها جون من یه سرور ایرانی اسمشو بگو
خوب تو این گیرو ویری من از کجا ایرانی پیدا کنم آخه حرفا می زنی ها جون من یه سرور ایرانی اسمشو بگو
ای بابا من خودمم سرور درست می کنم رفیقامو دعوت می کنم رفیقام پینگ می شن بابا عجب گیری کردیمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دست شما آخه آدم چی کار کنه؟ یه بازیه قشنگ میدین بدش هی پینگ می شی توش ای بابا نمی تونم 10 ئهد تو 1 سرور باشم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خدایا خودت کمکم کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick
بازی جالبیه...حیف که دیر دیدم دیگه شوروشوق بچه های این سایت بهش خوابیده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من موندم این Dial up های ما برای این حجم کم اطلاعات هم جواب نمیده و زمان تاخیرش میره رو 500!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهرحال اگه باز بربچ ایرنی دور هم جمع شدن مارو هم بی خبر نذارید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط peymanjooon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط peymanjooon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط peymanjooon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآپدیت بازی رو انجام بده شاید خودش درست بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط peymanjooon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال بازی مشکلات خودش رو داره.
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
چطوری باید یک سرور ساخت؟
Create Game رو زده یه مپ انتخاب کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
peymanjooon (21-09-08)
New Game رو باید بزنی براای ساختن سرور من می خواستم بدونم چطوری باید آپ دیت کنم خوب؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks