سلام
پسر حسابی رفتی تو کار وارکرافت
من که از الان بگم اصلا این مپ رو بلد نیستم و در حد مپتدی هستم.
ولی خوب خواستین و اگر اجازه بدین ما هم شرکت کنیم
سلام
من یه سری مسابقات برای پودچر را انداختم و جایزه هم داره.
جایزه : ساختن یک وب لاگ کامل برای شما در هر موضوعی.
من در این بازی ها به یک همکار برای داوری نیاز دارم من و اون با هم دیگه داوری می کنیم.
برای این که کامل تمام قوانین و ... رو بدونین به این لینک مراجعه کنید.
http://abts.blogsky.com
کسانی که می خواهند در داوری به من کمک کنند به آدرس زیر ایمیل بزنن.
ABTS.ICENIGHT@live.co.ukبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
HWBOT SSA Member
سلام
پسر حسابی رفتی تو کار وارکرافت
من که از الان بگم اصلا این مپ رو بلد نیستم و در حد مپتدی هستم.
ولی خوب خواستین و اگر اجازه بدین ما هم شرکت کنیم
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
lorn (19-02-10)
من براتون لینک آموزش رو تو همون وبلاگی که رفتین می زارم ( تصویری)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر خواستی منو با اسم کوچکم صدا کن(آرمان)
lorn (19-02-10)
HWBOT SSA Member
ارمان جان خوشوقتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bloodthirsty برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز ممنون که اموزش رو قرار می دین
اما ما دیگه این قد ... نیستیم عزیز بازی کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما خیلی تو نخش نبودم
بابا بریم سر دوتا بهتر نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
اگه ریپلی های مسابقات دوتا رو نگاه کرده باشی.
میبینی که مپ خاصی هستش که مپ دوازده نفره هستش 2 نفر برای داوری اگه تونستی اون مپو پیدا کنی مسابقات دوتا رو بر پا می کنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lorn (19-02-10)
SSA Leopard
من هم موافق هستم با هر جور مسابقه
البته بين بچه هاي فروم هست يا نه ؟
uther party هم مپ خوبي هست كه شركت كنندگان در وحل اول هوش و در وحله دوم سرعت دست (apm hand) اون ها مورد ازمايش قرار مي گيره و خيلي بازي با حاليه اين uther
اين مپ هم در مسابقات باشه خوبه
|
|
نتونستی اون مپ که گفتم ( اون بالا در پست قبل ) پیدا کنین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
یافتم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bloodthirsty برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا این که مپ جدا نداره که ، یعنی وقتی می خوایی یک مپ رو بسازید قسمت اپشن می رید و subserver رو فعال می کنید
که دیگه دو عدد بیننده هم اضافه میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینوهه
bloodthirsty (20-02-10)
خیلی باهالی حال بردم دمت گرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس این پست رو به حال خودش می زاریم و به دنبال دوتا می ریم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks