مخلص دویل هم هستیم!!راستی ریپلی ursa رو دیدی>؟کار میکرد نه؟
بچه ها لینک patch 1.21a to 1.22a vرو میخوام.اگرم نیست 1.21a to 1.21b بعد 1.21b to 1.22a
آخه چند تا سایت رفتم یکیش خراب بود چند تاشم باید عضو میشدی.ممنونم میشم.یه سایت که راحت دانلود شه میخوام
راستی بچه ها این ریپلی رو ببینین خیلی باحاله .فردا پس فردا آنالیزش میکنیم.
نه ندیدم!! شرمنده یاده رفت اصلا!! میبینم بهت میگم... ببخشید باز هم
از خود سایت بلیزارد بگیر... این لینک خود پچ اصلی
ریپلی هم میبینیم... آنالیز هم میکنیم... به نظرم یه قرار بزارید برا فردا شب بهتره.. هر کی تونست آن بشه تو چند ساعت کلی بتونیم صحبت کنیم!!
خیلی چاکریم داش ALIENاما اینکه یه جورایی بی انصافیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا یکی مثل من عمرشو گذاشته روی یه هیرو (حالا هر چی ) ولی بیان تو مسابقه اونو حذف کنن که اگر این کارو برای من کنن و هیروی منو حذف کنن اول سقف گیم نت رو روی سرشون خراب می کنم بعد اتیشش میزنمم بعدش هم میرم یه گیم نت دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا بی انصافی؟! هر دو تا تیم حق این کار رو دارن... بعدش هم... اصلا کار اشتباهیه کسی عمرش رو بزاره رو یه هیرو!! آخه غیرممکنه بتونه همیشه اون هیرو رو برداره... حتی اگه از تغییراتی که تو ورژنهای جدید به وجود میآد صرف نظر کنیم... به خاطر پوزیشن های زیادی که بوجود میآد تو بازی، هیچ هیرویی نیست که همیشه جواب بده...
شدو جان، قبل از هر چیزی بگم... همونطور که همه میدونن من چاکر و مخلص هستم پس لطفا اصرار نکن!!آقا من یه پیشنهاد دارم واسه همه
نظرتون چیه یه ریپلی خوب انتخاب کنیم بعد همه اون رو با دقت نگاه کنیم بعد راجع بهش بحث کنیم
مثلا بازیهای sk یا تیمهای خوب دیگه رو باهم ببینیم بعد بیایم آنالیزش کنیم راجع به پوزیشنش بحث کنیم و...
چاکر همه بروبچ
بعدش... من لذت میبرم میبینم بچه ها اینقدر با هم تلپاتی دارن!!! ولی از شوخی گذشته خیلی خوبه این کار رو بکنیم...
قا نظر دزدی رخ داده این نظر من بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تو پست 161 گفتم تازه ریپلی رو هم انتخاب کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من یه چیزی بگم... خیلی خوبه این پیشنهادی که دویل و شدو دادن... نمیدونم چرا تا حالا این کار رو نمیکردیم!! به نظرم فردا شب یه قراری بزاریم این کار رو بکنیم...
دمتون گرم خدایی... خیلی باحال میشه...
مخلص همتون!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks