راستی مگه قرار نبود راجع به تک به تک صحبت نکنیم
اما واسه تنوع خوب بود
کاربر شهرسختافزار
راستی مگه قرار نبود راجع به تک به تک صحبت نکنیم
اما واسه تنوع خوب بود
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
Musketeer™ Pro (19-08-08)
|
|
سلام به همهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseinelninio0o برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز جان من که گفتم اتکره
گفتم اگه اتک اخر خوبی بدی راحت میزنیش
اونجام بهت گفتم اگه ایتمای اتکت کامل شد میتونی هکس ببندی
در کل خیلی خوشحالم بازی رو بردی
اره جای مجید اینجا خالیه ادرس اینجار وبهش دادم ولی نمیدونم چرا نمیاد
شما هم خوش اومدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bagmar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا تاپیک دوتاس لطفا اسپم نکنید و در مورد دوتا صحبت کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeedcholang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند تا هرو هستن که فول ایتم خیلی سخت میشه زدشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shadow of fear برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وید دراگون نایت نایت استکر چوز نایت سول انتی میج بانتی بون فلچر ژئومنستر
تک به تکم تو ایران جرو بازیه دوتاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shadow of fear برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (19-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks