چی میگی؟!!!!!!!!!! بابا من هر کاری بکنم نمیتونم همچین مولتی کستایی بزنم!! یعنی اصلا زورم نمیرسه!! یادمه یبار 6 تا آقانیمز بستم (گرید ایز گود!!) هر کاری کردم مثل این چیزی که شما میزدی نمشد تعداد مولتی کستام!!!!! خداییش نمیدونم چی بگم!!این رو واسه اونایی که اوگر رو دوست دارن و پی ام میدادن با اوگر چیکار کنیم گذاشتم بهر حال مارو واسه نوب بازی مسخره نکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا ما خیلی چاکریم که شما ما رو قابل میدونییه چیزی بهت بگم اینی که گفتی درسته فقط با این تفاوت که لازم نیست با لول 1 بکشیشون فقط باید بکششیشون و به لول 2ت هم بستگی داره در واقع هر چی تعداد ckت بیشتر باشه قوی تره.هر 1 کریپس که بکشی یه دونه سول اضافه میشه بهش.(نه 2تا)
ولی ببین، اون چیزی که تو لول دو نوشته معنیش اینه که به ازای هر چیزی که بکشی، (فرقی نمیکنه چی بکشی و چجوری بکشی) 2 تا به دمیجت اضافه میشه تا وقتی که بمیری و نصفش بره رو هوا!!!!!!!!!
اون چیزی که راجع به شیش شدو فیند راجع به نحوه ی قوی شدنش گفتم رو از تو توضیحاتش نخوندم. از اینور اونور و همینطور فاروم جی جی خوندم. ضمنا، حداقل تا 6.48 شک ندارم چیزی که گفتم درسته!! حالا دیگه بقیشو نمیدونم!!
Bookmarks