سلام ما اومدیم دیدیم کسی نیست رفتیم یه دست بازی کردیم اینم ریپلی ممنون میشم جواب بدین و نظر تون رو
http://www.4shared.com/file/58408853...e_cao_cao.html
سلام ما اومدیم دیدیم کسی نیست رفتیم یه دست بازی کردیم اینم ریپلی ممنون میشم جواب بدین و نظر تون رو
http://www.4shared.com/file/58408853...e_cao_cao.html
RedSpoT (10-08-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
6 شدو ربطی به لول 2ش نداره. اون لول فقط اگه 30 تا کریپس بکشی 60 تا دمیج اضافه بهت میده.کد:shadow of fear
Musketeer™ Proجان اگه منظورت از 6 قوی کن bloodstone هست که اون ربطی به 6 نداره.
من پچ وارکرافتم 1.20 هست برای همین نمی تونم ریپلیتو ببینمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
میگم که من الان میرم این ریپلی رو ببینم ببینم Cao تو Warcraft frozen رو بازی نمیکنی؟(منظورم مپ های دیگس نه دوتا)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اومدم بازی رو ببینم نشد! پچم 1.22 ولی مثل اینکه پچ شما 1.21 هستش البته بهتر شد بازی رو ندیدم میدیدم و با بازی خودم مقایسه میکردم اینطوری میشدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پشیمون میشدم از اینکه اومدم سمت دوتابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی بیشوخی چرا ایران اصلا به روز نیست؟ چرا همه پچ 1.22 رو دان نمیکنن؟
سلام به همهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RedSpoT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عزیز من از وار فقط دوتا رو بازی میکنم ولی اگه خواستی بگو وارباز شاخ زیاد داره چیزی میخوای بپرسی بهت میگن
نه عزیز ما هم چیزی بارمون نیست این رو همین جوری گذاشتم بچه ها نظر بدن در مورد بازیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RedSpoT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو ایران کمتر کسی بازی رو نصب میکنه همه کپی پیست میکنن تو کپی پیست هم اپدیت به فایل اگزه گیر میده واسه همینه اگه شما راهی سراغ داری بگو ما هم استفاده میکنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من این ریپای رو نتونستم ببینم نمیدونم چرا ولی ارور میداد که مپ رو تو یه فولدر باید قرار بدیم که من هم دقیقا همون کار رو کردم ولی نشد
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
|
|
تو فولدر دانلود هم باید قرار بدی هم تو فولدر مپبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shadow of fear برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا درست شد ولی از اون نبود من اسم فولدر رو اشتباه وارد کرده بودم I آخرش رو l فرض کرده بودم
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks