خیلی آقایی... در اینجا همیشه به روت بازه... اگه بیای خوشحالمون میکنی...خیلی از شما و بقیه دوستان ممنون.ولی من و بقیه دوستام.(مخصوصاً بهزاد) وقت برای این تاپیک خوب اگر بزاریم دیگه در وبمون رو باید فیلتر بگیریم!D:
بازم از همتون ممنون.سعی میکنم که بیشتر بیام.ولی.....
راجع به 43b هم که یکی از دوستان زحمتشو کشیدن ولی تو وب ما کم کم داریم یه آرشیو کامل رو راه میندازیم که نمیدونم الان تا کجاش کامل شده....
آقا من چاکرم... این حرفا چیه... باعث افتخاره که من با شما بازی کنم... فقط چیزی که هست من الآن کلا زیاد گیم نت نمیرم... چون یکم از خونمون دوره راش و من هم یک کمی همچین...... تشریف دارم! وگرنه من در خدمت شما هستم!!خیلی دمت گرم!!
حالا ما اگه بیایم دوباره پیش شما یعنی با ما بازی نمیکنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یا این که مارو قابل نمیدونید آخه من خیلی دوست دارم با خودت بازی کنم یه بار جان من ما یه بار فقط یه بار دیگه میایم اونجا با ما نوبا بازی کنید دیگه
o2 هم خیلی گیمنت شاخی بود .چرا بود ؟
چون مثل اینکه جدیدا اماکن درشو تخته کرده البته من ندیدم ولی شنیدم اینو
آخه من نمیدونم مثلا بازیه gta چه ایرادی داره؟ که اینجوری برخورد میکنن ؟
آخه گیمنت هرچقدر هم بد باشه از قهوه خونه که بهتره
به قول معروف زورشون به خر نمیرسه پالان رو میزنن اون جا هایی که باید برخورد کنن نمیکنن و جاهای دیگه عوضش رو در میارن
البته اینهایی که گفتم به خاطر o2 نبود شاید هم صاحبش جمع کرده اونجارو نمیدونم ولی این چیزهایی که گفتم وجود داره
راستی... بحث رو سیاسی نکن که همین یک دومین بیشتر نمونده برا پی سی نتوورک! (به نقل از میلاد، سرپرست فاروم!)
کاملا تایید میشه دویل جان... اصلا ریبورنی که من ریپلیش رو دیدم تیم نبود! همه سولو بازی میکردن!!در کل اگه هر تیمی با ترکیب اصلیه خودش میرفت بهتر از این میشد
بابا داش ALIEN چرا قاطی میکنی؟! من کوچیک شمام هستم! چرا آخه دانلود نشد؟!محمد خان
دانلود نمی شه
من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..من مپ می خوام . .. ..
جوونا خیر ببینین یه مپ برای ما پیرمردا بذارین
این رو امتحان کن! باید دانلود بشه!
Bookmarks