Quick (04-07-08)
همه ی اینها تایید میشن! خیلی بازها سنگ و یاشه برای اسنایپر واجبه!سلام ممنون منم خوشحالم که عضو این انجمن شدم
sniper هیروی اگیلیتیه خیلی باحالیه.به خاطر لول 2 و 3 که اگه اتک اسپیدت رو بالا ببری با رنج بالا و شانس
استانش میتونه خیلی راحت بیشتر هیروها رو بزنه و به کمک 6 kill بگیری
تازه کارها با لول یکش کار میکنن ولی 2 و 3 چیزه دیگه ای هست
به نظرم این ترکیب ها واسش خوب باشه البته من همیشه کلیه ی ترکیب ها رو تو پوزیشن 5 به 5 و آخرین مپ
موجود میگم
power trade یا همون پاچوبی.wind walk(تو 6.52 خیلی باحال شده 21 اگیلیتی و 21 damge میده که چون
اسنیپر هلسش کمه و زود میوفته واسه فرار و غافلگیری دشمن عالیه و ون اسنیپر اگیلیتی هیت میشه 42 تا
دمیج و 21 اتک اسپید و 3 تا آرمور)
باترفلای یا سنگ و یاشا
و مانکی بار و کریتیکال( buriza-do kyanon)
یه آیتمی هم که یادم رفت آی آف اسکادی (کولد اتک) هست
Quick (04-07-08)
من الان دیوونه شدم برم دوتا بریزم بازی کنم متاسفانه warcraft الان دستم نیست!
ولی فکر کنم با کمک شما عزیزان بتونم حداقل روی دوستام رو توی گیم نت کم کنم! :دی
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
اقا افتخار میدی به ما! بنده هم کوچیک شما، محمد هستمممنون
آقا این اسنایپر ما جلو کی شاخ بازی در میاره؟ یعنی کی رو مثل هلو می کشه؟
عزیزان لطفا اسم کوچیکتون رو بگید این فروم دوستانست.
من میلادم
از آشنایی با شما هم خوشحالم.
میلاد جان... اسنایپر بیشتر هیروهای نزدیک زن رو میزنه. مثلا مغول خان که گفتم یکی از چغر ترین هیروهای مپه(!) که کمتر کسی میتونه بزندش. ولی اسنایپر از روش رد میشه!!
آقا بریز! بریز که بنده شخصا در خدمت شما هستم!من الان دیوونه شدم برم دوتا بریزم بازی کنم متاسفانه warcraft الان دستم نیست!
ولی فکر کنم با کمک شما عزیزان بتونم حداقل روی دوستام رو توی گیم نت کم کنم! :دی
حالا من نمیگم فقط با مطالعه اینترنتی میتونی یه گیم نت رو جمع کنی! ولی قول میدم اگه تمرین کنی و سوالایی که برات پیش میآد رو از بچه های اینجا بپرسی، 100 درصد با مقام شامخی در دوتا میرسی!! بسته به میزان تمرینت، از چند تا گیم نت تا مسابقات کشوری و جهانی!
بزودی به یه جایی میرسی که خودت اینجا سوالهای ما رو جواب میدی؟!
Quick (04-07-08)
همه ریختن اینجا که!!
منم اومدم
Musketeer™ Pro (05-07-08), Quick (05-07-08)
ما چاکر شما هستیم musketeer جان.
مدیر عزیز میلاد حان بازم ممنون امیدوارم بتونیم حرفمون رو عملی کنیم.
بچه های گل چقدر حرفه ای هستید؟
یعنی از اول اول شروع کنیم یا کمی سطح بالاتر یا حرفه ای ؟
البته من فقط اولی رو بلدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بقیشم بچه ها هستن
lets goooooooooooo
آقا یه سوال.نخندین بهما!!! lol & wow که میگین مخفف چیه و یعنی چی؟
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
Quick (05-07-08)
بیا داداش که خوش اومدی... خواستم اونور بگم که اشتباه نیست رفتن، ولی خودت اومدی... خلاصه خیلی خوش اومدی... قدم بر چشم ما نهادیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدهمه ریختن اینجا که!!
منم اومدم
حالا خیلی ها موندن! امیدوارم همه بیان!
من مخلص شما هستم. همونطور که همیشه عرض کردم!مدیر عزیز میلاد حان بازم ممنون امیدوارم بتونیم حرفمون رو عملی کنیم.
بچه های گل چقدر حرفه ای هستید؟
یعنی از اول اول شروع کنیم یا کمی سطح بالاتر یا حرفه ای ؟
البته من فقط اولی رو بلدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بقیشم بچه ها هستن
lets goooooooooooo
آقا یه سوال.نخندین بهما!!! lol & wow که میگین مخفف چیه و یعنی چی؟
خوب من که وضعیتم مشخصه!! در حد خیلی پایینی بازی رو بلدم... امیدوارم بتونم از راهنمایی های دوستان استفاده کنم تا پیشرفت کنم.
به نظرم یک کمی از متوسط شروع کنیم بهتره. یعنی پوزیشنها رو بررسی کنیم. مخصوصا تو مپای جدید. حالا هر کسی هر سوال هر چقدر ابتدایی هم که داشت، من شخصا دربست در اختیارش خواهم بود. مطمئن هستم که بقیه دوستان هم کمک هاشون رو دریغ نمیکنن... به نظرم در مجموع سطح این تاپیک خیلی بالاتر از چیزی میشه که تو پی سی ورلد داشتیم...
چرا بخندیم؟! من خودم هم نمیدونستم معنی لغویش چیه... الآن که شما گفتی رفتم نگاه کردم، خیلی ها با معانی مختلف گفتن مثلا اینا:
Lol = Laugh Out Loud
Lol = Lots of Laughter
کلا یعنی در حال خندیدن با صدای بلند!! یعنی ذوق مرگ!!
اگه یجا این رو هم دیدی، معنیش رو بدونی بد نیست!
Rofl = Rolling on Floor Laughing
ولی wow
هبچ معنی خاصی نداره. به معنی تعجب به کار میره و وقتی تعجب میکنی میگی wow!!!!!!! بیشتر به نظرم مثل آخ یا وای یا اینها میمونه
البته World of Warcraft هم میشه wow !!!!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
یا الله
صاحب خونه . . .. .. ..
؟/
من اومدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام عزیزان دل
سلام به همه ی بروبچی که منو می شناسن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro شما خوب هستین / . . .. خیلی ممنون منم خوبم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رفیق قدیمیمون دویل بوی اینجا نیست ؟؟ کجایی داداش بیا دلمون تنگ شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (شایدم من ندیدمش )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اونایی هم که نمی شناسن اشکال نداره کم کم می دونن با کی طرفن ( مامور مخصوص حاکم بزرگ.... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
♥♥♥فعلا زت زیاد ♥♥♥
کنکور تموم شد
نتایج رو زدن
من بازو اومدم
Devillll (05-07-08), Musketeer™ Pro (05-07-08), Quick (05-07-08)
سلام دوستان
منم از پي سي ورد اومدم اونجا نام كاربريم 82686064 بود
در ضمن من تو gg با نام novin ميام بالا اگه كسي خواست بگه تا بازي كنيم .
ما هم كلا در خدمت بروبچ باحال اينجا هستيم
در ضمن دوستان من تو سايت http://mggsnet.com/forums/ هم عضو هستم و اونجا هم محل خوبيه براي فعاليت
حالا هر جور كه ميل خودتونه
آخرین ویرایش توسط morteza_novin در تاریخ 05-07-08 انجام شده است
Musketeer™ Pro (05-07-08)
به به...... برادر ALIEN
خیلی خوش اومدی
دویل بوی هم هست در خدمتمون!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همین Devillll جان هست
دیدی اومدی؟! یه جوری اینجا رو بترکونیم، خود مدیراش کف کنن!! راستی یک مدیرای باحالی داره! باید ببینی و حال کنی فقط باهاشون!! خیلی فاروم خوبیه خلاصه... من از این به بعد چه تو دوتا، چه تو پی اس پی و چه تو سخت افزار و نرم افزار و فیلم و غیره، فقط اینجا فعالیت میکنم... که البته باعث افتخاره.
سلاملام دوستان
منم از پي سي ورد اومدم اونجا نام كاربريم 82686064 بود
در ضمن من تو gg با نام novin ميام بالا اگه كسي خواست بگه تا بازي كنيم .
ما هم كلا در خدمت بروبچ باحال اينجا هستيم
در ضمن دوستان من تو سايت http://mggsnet.com/forums/ هم عضو هستم و اونجا هم محل خوبيه براي فعاليت
حالا هر جور كه ميل خودتونه
آقا شما هم خیلی خوش اومدی... صفا آوردی...
اون فاروم که میگی هم فاروم خوبیه... ولی من حالا حالا ها فقط اینجام!! خیلی فاروم با فازیه... یکی از باحالترین نکته ها، اون قسمته که کاربرای تازه وارد خودشون رو معرفی میکنن!! حتما ببینید اونجا رو!!
خلاصه، مخلص همه ی دوستان هستیم... امیدوارم اینجا بتونم خوب در خدمتتون باشم! و با کمک همدیگه اینجا رو بترکونیم!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A L I E N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام داداش Alein
ما چاکر شما هستیم. خوش اومدی مام در خدمتیم
به همه ی بچه های گلی هم که از p30 اومدن خوش آمد میگم.
اگه جمتون جمع هست شروع کنیم به ترکوندن
راسی یه ریپلی هم دیدم ژؤ منستر توش سگ شده بود.خواستین لینک بذارم
امروز یه بازی کردیم من دراگون نایت بودم رفیقم هم املی نایت(هلسر)
اسلوشون با یه سنگ یاشا من وکولد اتک دوستم واقعا دیدنی شده بود
واسه 2 به دو آنتیشون کیه به نظرتون؟
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks