abolfazlxz (13-07-16), aminjon625 (14-08-09), amri_021 (06-02-13), D J V A H I D (29-12-09), Quick (16-08-09), sajad_76 (09-03-14), ViViD (15-08-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اول برای آنلاین بازی کردن باید بازیتون رو آپدیت کنین بعد از دانلود و نصب پچ در مسیر نصب بازی باید کرک کپی کنین
کرک :
کد:
http://smocker.persiangig.com/Crack.zip
پچ :
کد:
www.gamershell.com/download_1193.shtml
------------------------------------------
بعد از نصب بازی و پچ و کرک :
یه برنامه به اسم GameRanger هست که خیلی کم حجم هستش !
اون رو از لینک زیر دانلود کنید و نصب کنید . ( شبیه Garena ) هستش و تقریبا کار هاماچی خودمون رو انجام میده . البته به طور پیشرفته .
لینک دانلود :
کد:
http://www.gameranger.com/download/GameRangerSetup.exe
اینم بگم که از این هاماچی خیلی بهتره !
دیگه با هاماچی بازی نمی کنیم .
بعد از دانلود این روش هارو جلو برین :
1. برنامه ی نصب رو اجرا کنید . برنامه شروع به دانلود کردن آپدیت ها می کنه . صبر کنید تا تموم بشه .
بعد با توجه به عکس ها ادامه میدید !
درضمن آنتی ویروس و فایروال ویندوز هر دو طرف هم باید خاموش باشه
با توجه به این که استقبال دوستان زیاد شد ما تصمیم گرفتیم که یه سری مسابقات آنلاین بزاریم و جایزه بدیم به نفرات اول تا سوم .
نفر اول : کارت شارژ ایرانسل یا همراه اول ( خودش انتخاب می کنه ) 5000 تومانی
نفر دوم : کارت شارژ ایرانسل یا همراه اول ( خودش انتخاب می کنه ) 2000 تومانی
نفر سوم : کارت شارژ ایرانسل ( به زور میدیم بهش ) 1000 تومانی
قوانین مسابقات :
1- استفاده از رمز و یا ترینر در بازی ممنوع می باشد و شخص خاطی به طور کامل از مسابقات حذف می شود.
2- حداقل سرعت ارتباط باید ADSL 128 باشد (درصورتی که سرعت 64 دارید برای مشورت با من تماس بگیرید)
3- پیشنهاد می شود هر شخص که PING کمتر و سرعت بیشتری دارد به عنوان سرور در بازی قرار گیرد.
4-تمامی اشخاص باید نحوه ارتباط با یکدیگر را به طور کامل بدانند.
5-هر فرد باید یک اکانت گیم رنجر + اکانت یاهو داشته باشد.
6-هر نفر باید بتواند تا زمان مسابقه ارتباط خود را با مدیر مسابقات حفظ کند.
7- شخصی که به عنوان هاست در بازی قرار میگیرد وظیفه دارد بازی رو به صورت دستی هر 10 دقیقه یک بار با نام مسابقات ذخیره کند و در صورت لزوم و عدم امکان ادامه مسابقه آن را برای مسئول مسابقات بفرستد تا در صورت قطعی ارتباط ادامه بازی از آن سیو شروع شود .علاوه بر اینکه بازی روی سیو اتوماتیک قرار دارد.
(تنظیمات دیگر هم اعلام می شود.)
8- هر فرد وظیفه دارد در زمان معین شده برای مسابقه حاضر شود در غیر این صورت بازنده اعلام شده و حذف می شود.
9-زمین انتخابی برای مسابقات طی اطلاعیه های بعدی اعلام می شود.
10-در انتها یک نسخه از تصویر ( داخل بازی و نتایج انتهایی بازی در کلیه بخش ها ) و سیو مسابقه باید برای مسئول ارسال شود.
11- شرکت کنندگان باید نسخه Crusader با ورژن حداقل 1.1 رو داشته باشند. سعی شود از نسخه انگلیسی استفاده شود در صورت استفاده از نسخه فارسی باید پج 1.1 رو نصب کنید.
12-در صورتی که بازی دو نفر بی نتیجه باقی ماند ( به هر دلیلی ) ادامه بازی به آخر مسابقات موکول می شود.
13- در طول بازی طرفین مسابقه باید سعی کنند باهم در ارتباط باشند.
14-می توانید از صحنه های جالب بازی خود برای معرفی به دیگران عکس برداری کنید.
15-دوستان باید ارتباطشون رو با من تا زمان برگزاری حفظ کنند.
16-دوستان باید در هنگام بازی بالاترین سرعت رو داشته باشند به همین منظور از دانلود هر چیز و باز کردن برنامه های مختلف و... که باعث کاهش سرعت می شود خودداری کنید.
17-قوانین داخل بازی : نو راش 30 دقیقه __ سرعت بازی 90 ___ سیو اتوماتیک هم باید روشن باشه __ هر روشی بخواین می تونید انجام بدید . داوری هم بر عهده ی خودم .
تمامی عزیزان موظف هستند قوانین رو رعایت کنند و بر طبق آن عمل نمایند . در صورت عدم قبولی شما می تونید شرکت نکنید . ( بنا به گفته ی دوستان )
در صورت تغییر و یا وضع قوانین جدید از همین بخش به اطلاع شما خواهد رسید.
اسامی ثبت نام کنندگان :
a2moon
bersam
Ahriman323
حمید جان
Lee_Young
Elendil
Hooman_Karimi
SajjadGameActor
arman_haj
DR.MC
Jade
mohammad_acmilan
ظرفیت 16 نفر هستش ! خواهشا هر چه سریعتر ثبت نام کنید !
اینم جدول مسابقات :
منتظر شما هستیم !!!
برای ثبت نام فقط کافیست اسم خودتون رو بگید !! هیچ گونه پولی لازم نیست !
abolfazlxz (13-07-16), aminjon625 (14-08-09), amri_021 (06-02-13), D J V A H I D (29-12-09), Quick (16-08-09), sajad_76 (09-03-14), ViViD (15-08-09)
|
|
خود بازی رو از کجا باید دان کنیم؟
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
کاربر شهرسختافزار
لینک دانلود رو ندارم ! بازی جنگ های صلیبی رو بیرون هم می فروشن ! 1000 تومان چیزی نیستا ! 700 مگابایت می خواین دانلود کنید به جاش بخرید بهتره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Stronghold Crusader
ورژن اکسترم هم میشه بازی کرد ! بعد از پچ کردن همه چیز آماده میشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقه یه سوال
من ADSL محدود دارم این بازی ساعتی چه قدر دانلود داره ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *Gladiator* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی کم !! باور کنید خیلیی کم هستش ! منم محدودیت دارم ! شب و روز هم دانلود هم اینترنت هم بازی باز هم اضافه میاد به خدا !
سطح بازیکنایی که ثبت نام کردن چطورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (خیلی حرفه ای نباشن همش ببازیم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Agne (15-08-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب دوست عزیز شما محدودیتتون چه قدره ؟سلام .
خیلی کم !! باور کنید خیلیی کم هستش ! منم محدودیت دارم ! شب و روز هم دانلود هم اینترنت هم بازی باز هم اضافه میاد به خدا !
من5 گیگ دارم .
سلام
من این بازی رو دارم و تمام مراحل رو انجام دادم و اکانت رو هم فعال کردم
بعدش چی کار کنیم؟
کاربر شهرسختافزار
تقریبا یکی حرفه ای یکی آماتور ! متوسط هستش !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moazeni71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما الان باید بیاید اگه می خواد تو مسابقات شرکت کنید ! الان دوستان دارند بازی هارو اجرا می کنند !
من 2 گیگ هستم !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *Gladiator* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Nick Name اتون چیه ؟ تو سرچ اعضا یه [p30] بزنید همه ی اعضا میان ! بیشترشون هم آنلاین هستند !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminjon625 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aminjon625 (14-08-09)
amin هستش
راستش این بازی رو زیاد انجام دادم و همیشه هم ایکونشو روی دسکتاپ دارم اما انلاین اصلا بازی نکردم
راجب سرچ نتونستم کاری بکنم میشه یه توضیح کوچولو بدید؟
ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks