درسته، ولی منظور من شارژ کردن خود پاور بانک هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گویا شارژر نمیدن روش.
کاربر شهرسختافزار
درسته، ولی منظور من شارژ کردن خود پاور بانک هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گویا شارژر نمیدن روش.
|
|
من خود پاور بانک را عرض کردم . کابل USB میخوره و وصل میشه به PC یا ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه چارجر AC به DC همراهش نیست .
Rking (27-01-17)
کاربر شهرسختافزار
بنابراین باید یک charger برای تبدیل ac به dc براش خرید..؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام پاوربانک ها به همین شکلن؟
بله عموما فقط کابل usb همراهشون هست که به pc وصل میشن و شارژ میشن . میتونی از چارجر Usb استفاده کنی . ورودیش 220 ولت خروجی 5 ولت usb تا 1 آمپربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rking (27-01-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks