سلام
ی پیغامی برام امده بود میگفت که وقتی باطری موبایل کم هست و در حال اتمام شارژ ه، وقتی تلفن جواب بدید باهاش ، تششعاتش زیاد میشه
راسته؟ اصلا علمی هست؟
سلام
ی پیغامی برام امده بود میگفت که وقتی باطری موبایل کم هست و در حال اتمام شارژ ه، وقتی تلفن جواب بدید باهاش ، تششعاتش زیاد میشه
راسته؟ اصلا علمی هست؟
|
|
درود
بله گفته میشه که در زمان ضعیف بودن باتری، تلفن تلاش میکنه که تماس رو هرطور شده نگه داره چون شدت جریان و ولتاژ اومده پایین این تلاش به افزایش میزان تششعات منجر میشه
اما خطر ناک نیست مگه با فون های چینی و غیر استاندارد که کیلویی امواج تولید می کنن
یه نمونه از این ادعاها:
It has been proved that during low battery calls , the phone continuously tries to cope up to improve the call quality. In this attempt , it releases high radiation which may prove worse for health. Also low signal strength also makes mobile release more radiations than normal.
فکر نکنم چینین چیزی باشه زمانی که شما از دکل ها دور هستی و آنتن ضعیفه خطر بیشتره چون تلفت با قدرت بیشتری شروع به ارسال و دریافت میکنه تا ارتباط بر قرار باشه البته گوشی های استاندارد در بدترین شرایط هم از حد مجاز تخطی نمیکنن
DX400
life24 (06-06-15)
ما هم دور بودن از دکل رو شنیده بودیم اما باطری رو نه!
بله
خصوصا غلابیاشون
برای شخص من تجربه هم شده با اثرات منفیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (07-06-15)
سلام
نیازمند توضیح علمی یا منبع خارجی هستم
در مورد دوری از دکل ، مطمئن و اثتبات شده است. اما برای باطری میخواهم بیشتر مطمئن شوم.
مگر باطری شارژ ش کم بشه، چه اتفاقی میافته؟! خوب درسته ولتاژ کم میشه
mohammad1985 (07-06-15)
|
|
تا جایی که من میدونم کمی میدان مغناطیسی دور گوشی قوی میشه
ولی پچیزایی که ما تو این مملکت داریم اینا هیچی نیس
مثلا کیفیت آب وخوراک
تشععات که چیزی نیسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (07-06-15)
درسته اما برای اطلاعات شخصی بیشتر دنبالشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تاج برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks