سلام
برای مقایسه مشخصات و سرعت کلاس ها و دیگر آیتم های مهم عکس ریز گویا هست:
sd-card-speed-class-chart-588x366.jpg
و همونطور که میبینید برای 2k / 4k U3 رو پیشنهاد کرده.
البته همونطور که احتمالا خودتون هم مشاهده کردید روی جعبه رم ها و بعضا رو خودشون سرعتشون رو بر مبنای Xعدد بیان کردن. به نظر من برای کاری که شما میخواید باید 600X (90mbps) یا بالاتر بخرید. (اگه میخواید با کندی و کاهش سرعت مواجه نشید).
البته خیلی بالاتر یعنی 1000x یا بیشتر هم هیچوفت احتمالا به دردتون نحوره و فقط هزینه تون رو افزایش میده، (چون برای استفاده روی گوشی میخواید نه دوربین های عکاسی یا فیلمبرداری حرفه ای که ممکنه 1000x براشون خیلی کم هم باشه.)
این هم تست روی گوشی نوت 4 سامسونگ با پردازنده اسنپ راگون (نشان دهنده سرعت real و قابل لمس)
sequential-read-best-smartphone-microsd-card-roundup-2015-feat-samsung-sandisk-transcend-patriot.jpg
4k-read-best-smartphone-microsd-card-roundup-2015-feat-samsung-sandisk-transcend-patriot-lexar-k.jpg
از نظر کیفیت و سرعت به نظر من برندهای سامسونگ و سن دیسک کمی بهتر از ای دیتا و سیلیکون و لکسار و ... هستن ، هرچند اونا هم خیلی خوبن.
و همونطور که دوست عزیزمون هم بالاتر گفتن محصول رو با پک و گارانتی اصلی خریداری کنید (ورگرنه احتمال خیلی زیاد به جای سامسونگ چیپش اسنوا باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
این هم یه بررسی روی مدل های مختلف: (البته مدل های سطح بالا رو مقایسه کرده و شاید تو رم های با حجم و سرعت پایین تر برندهای دیگه ای بهتر باشن)
https://havecamerawilltravel.com/pho...microsd-cards/
من بهتون مدل Sandisk Extreme Pro UHS-I U3 Class A1 100MBps 667X micro SDXC 64GB رو با قیمت تقریبی 150 هزار تومان پیشنهاد میدم.
sandisk-9547-6173102-3-zoom.jpg
البته با گارانتی لایف تایم ایران تصویر این قیمته وگرنه با گارانتی های دیگه مثل ایران رهجو ، ایرانیان گستر ، رایبین ، ثمین و کلی دیگه موجوده و قیمتش تا 200 هم میره بالا

Bookmarks