1. خب ممنون که دلیل صدها هزار تلفات در جنگ با عراق رو هم برای ما و خودت روشن کردی. اگر این دست سرداران، تخصص بیشتری می داشتند شاید مثل آمریکا می تونستیم با تلفاتی اندازه ی انگشتان یک دست و در مدت چند روز عراق رو فتح کنیم نه اینکه ... (بگذریم چون بحث بخاکی میره)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.حالا چون (بقول شما) یک فوق لیسانس کامپیوتر نمیتونه ویندوز نصب کنه (!!!) ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) شما باید بچسبی به مهملات یک شخصی که در حوزه های غیر تخصص خودش اظهار نظرهای فضایی میکنه؟
این چه جور منطقی هست؟! لابد منطق نوع رائفی پوری!
مثل اینه که چون یک تعمیرکاری نتونسته خودروی من رو درست تعمیر کنه پس دیگه تخصص بی تخصص و منم برم سراغ جادوگرها تا سینوزیتم رو درمان کنند!
انسان اگر یکم فکر کنه و بعد استدلال درست و محکم بیاره ازش کم نمیشه
ضمنا با فکر کنم و خیال کنم و ... نمیشه به کسی استنادی نسبت داد عزیزم! خیال کنم فوق لیسانس هم داره!!! فکر کنم خارجه هم دعوت شده ولی نرفته!!!!
عجب!
شما با این سینه چاکی بیجا و کاملا بی مورد از چنین شخص معلوم الحالی اعتبار تاپیک خودت رو (که داشت بالا می رفت) بی دلیل و بدست خودت داری کم می کنی. پات رو جای محکم میذاشتی و به همون منابع معتبر و اساتید دانشگاه باسواد که استناد کردی اکتفا می کردی کم بود که اسم این شخص رو وسط کشیدی و حالام داری ازش طرفداری افراطی می کنی؟!
Bookmarks