امیرحسین جان به نظر من این مواردی که میگم خیلی مهمه از نظر بنده :
1- اینکه دوربین از زوم اپتیکال خوبی برخوردار باشه حداقل 6x و بالاتر هم که باشه بسیار عالیه
2- سعی کن دوربینی بگیری که اولا باطری قلمی بخوره و اینکه حداکثر 2 تا بخوره (اونایی که 4 تا باطری میخورن هم هزینه شما رو بالا میبره از بابت خرید باطری و خرابی احتمالی باطری و هم به این معنی هست که مصرف باطری اون دوربین بسیار زیاده)
3- دوربین که مگاپیکسل بالایی داره اگه شما کارتون عکس برداری حرفه ای نیست اصلا پیشنهاد نمیشه مگر اینکه بخواهی یک عکس با رزولوشن بسیار بالا داشته باشی تا بتونی در ابعاد بسیار بزرگ ازش پرینت بگیری مثل فلکسی
در این مورد هم دوربینهای 8 مگاپیکسل به نظرم خوبه و بالای اون هم قیمت دوربین رو بالا میبره
4- فلاش مناسب هم از نکات مهمی هست که باید یک دوربین داشته باشه یعنی سعی کن دوربینی انتخاب کنی که علاوه بر داشتن فلاش خود دوربین قابلیت اضافه شدن یک فلاش بصورت جداگانه هم داشته باشه
5- ساپورت مموری هم در نظر داشته باش که بتونه حداقل 4 گیگ مموری رو ساپورت کنه
6- وزن و سایز دوربین هم خیلی مهمه البته وقتی باهاش زیاد کار داشته باشی متوجه این مورد به کرار میشی
7- به فکر وسایل جانبی دوربین هم باش شما در نظر داشته باش که به 4عدد باطری شارژی (دوربینی که 2تا باطری میخوره ) و یا 8 عدد باطری (دوربینی که 4تا باطری میخوره) احتیاج داری
به یک شارژر خوب احتیاج داری که انشاالله بعد از خرید راهنمایی میکنم
یک مموری جداگانه باید بخری که معمولا همراه دوربین یک مموری با ظرفیت 16-32و یا 64 بیشتر نیست
یک کیف خوب و ضد ضربه احتیاج داری برای محافظت از دوربین
یک پایه لازم داری (البته برای عکس برداری حرفه ای احتیاج میشه)
یک شارژر احتیاج داری تا بتونی عکسهای خوبی در شب و جاهای کم نور بگیری
خب حالا این وسایلی که بعنوان متعلقات یک دوربین هست و در بالا عرض کردم باید هزینه اونها رو هم در نظر بگیری
8- ساخت دوربین هم از نکات مهمه که معمولا برندهای معتبر و نامبر وان ساخت کشور ژاپن هست
9- در مورد گارانتی فکر نمیکنم گارانتی دوربین دیجیتال هم مثل سایر کالاها مهم باشه اما در نظر بگیر شرکتی که گارانتی دوربین رو ارائه میده
10- به کیفیت فیلمبرداری دوربین هم دقت کن و اینکه فیلمبرداری نامحدود و یکسره داشته باشه به همراه ضبط صدای فیلمبرداری حدالمقدور استریو
11- وقتی که به نتیجه مدل مورد نظرت رسیدی سعی کن قبل از خرید ، از دوستان و آشنایانی که این مدل رو دارن برای چک کردن تمام این مواری که خدمتت عرض کردم بصورت عملی استفاده و چک کنی یعنی کار کردن با دوربین قبل از خرید
دیگه چیز خاصی به نظرم نمیرسه و امیدوارم مطالب مفید بوده باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks