سلام
من میخاستم یک دوربین دیجیتال با قیمتی بین 200 تا 350 تومن بخرم که امکانات خوبی هم داشته باشه و کیفیت تصویر و فیلم برداری بالایی هم داشته باشه
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام
من میخاستم یک دوربین دیجیتال با قیمتی بین 200 تا 350 تومن بخرم که امکانات خوبی هم داشته باشه و کیفیت تصویر و فیلم برداری بالایی هم داشته باشه
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
|
|
کاربر شهرسختافزار
.کسی نبود؟
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام
دوست عزیز نیاز دقیق استفادتون رو بگید و اینکه ایا مدلی رو در نظر دارید یا خیر و از چه نوع دوربینی می خواهید باشه
لطفا امکاناتی که نیاز مند اون هستید رو بگید تا من و سایر دوستان در انتخاب یک دوربین خوب شما رو راهنمایی کنیم
New Season
کاربر شهرسختافزار
بیشتر برای گرفتن عکس های خانوادگی در فضاهای باز و بسته میخام و این که برای عکس برداری از اجسام متحرک هم کارایی خوبی داشته باشه کیفیت فیلم برداری خوبی داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل canon SX 210 is
و powershot Sx130 IS
مد نظرم هست مدل های کوچک و کمپکت بیشتر مد نظرم هست
آخرین ویرایش توسط ashki1373 در تاریخ 06-03-11 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز من مدل SX130 رو با اینکه قیمت پایین تری هم داره به شما پیشنهاد می کنم به دلیل داشتن زوم باز تر و این امکان رو به شما حداقل می ده که بتونید عکس هایی دور تر رو راحت تر بگیرید
این دو مدلی که گفتید حفتشون 1280*720 در 30 فریم فیلم می گیرند و خوب 130 به نسبت 210 کمی بزرگ تر هست به دلیل تفاوت در لنز
اگر خیلی زیاد از اجسام با سرعت زیاد فیلم می گیرید دوربین 130 با سرعت 1/2500 ثانیه تا 15 ثانیه کمی کند هست به نسبت 210 با سرعت شاتر 1/3000 ثانیه تا 15 ثانیه و می تونه بهتر باشه Iso تقریبا از 800 به بالا کمی بدون استفاده هست اما خوب این دوربین ها هر جفتشون در حد معمولی نیاز شما رو بر اورده خواهند کرد و می تونید تجربه خوب عکاسی رو از هر کدومشون ببرید
سوالی بود در خدمتم
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks